Çilem Başkaya ve Semih Narlı Evlenme Kararı Aldı

Magazin 10.09.2019 - 12:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2997+ kez okundu.
 

Çilem Başkaya ve Semih Narlı Evlenme Kararı Aldı

Siyasetin nabzı 21 Eylülde Hilton Garden Inn Otelinde bir araya gelecek. Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, Çilem Başkaya  ile 21 Eylülde Hilton Garden Inn Otelin de gerçekleşecek olan düğünle dünya evine girecekler. Nikâh törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Parti Genel Başkanları Bakanlar Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının katılımları bekleniyor. Çilem Başkaya ve Semih Narlı  Nikâhını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse kıyacak. Antalya Haber Takip Gazetesi olarak 21 Eylül Saat: 19:30’da Hilton Garden Inn Otelinde kıyılacak Nikah töreninde çifte mutluluklar dileriz.

Siyasetin nabzı 21 Eylülde Hilton Garden Inn Otelinde bir araya gelecek. Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, Çilem Başkaya  ile 21 Eylülde Hilton Garden Inn Otelin de gerçekleşecek olan düğünle dünya evine girecekler. Nikâh törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Parti Genel Başkanları Bakanlar Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının katılımları bekleniyor.

Çilem Başkaya ve Semih Narlı  Nikâhını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse kıyacak.

Antalya Haber Takip Gazetesi olarak 21 Eylül Saat: 19:30’da Hilton Garden Inn Otelinde kıyılacak Nikah töreninde çifte mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.