Çıralı Ve Olimpos İçin Kemer Ve Kumluca’dan Ortak Çalışma

Gündem 29.05.2019 - 18:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2156+ kez okundu.
 

Çıralı Ve Olimpos İçin Kemer Ve Kumluca’dan Ortak Çalışma

Çıralı ve Olimpos tatil bölgelerine gelen yerli ve yabancı misafirler için Kemer ve Kumluca Kaymakamlıkları ile Kemer ve Kumluca Belediyeleri, daha kaliteli bir turizm için ortak çalışma yapacak.
Kemer Kaymakamlığı’nda düzenlenen toplantıya, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kumluca Jandarma Komutanı Mehmet Demir, Ulupınar Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya ve Kumluca Yazı Mahalle Muhtarı Durmuş Karatekeli katıldı. Toplantıda, Olimpos’un sınırlarının bir kısmının Çıralı’da bulunmasından dolayı iki ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının ortak çalışması kararı alındı. Ortak çalışma kapsamında Çıralı ve Olimpos tatil köylerindeki düzensizlikler, seyyar satıcıların engellenmesi ve daha kaliteli turizm hizmeti verme konularında düzenlemeler yapılacak. Kemer Kaymakamı Karameşe, toplantıdan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Olimpos ve Çıralı’nın Türkiye’nin en önemli turizm lokasyonlarından biri olduğunu belirterek, bu iki bölgenin sınırlarının kesiştiği yer olduğunu söyledi. Gelen misafirlere daha rahat ve daha güvenli hizmet verebilmek açısından iki ilçenin kaymakamlıkları ve belediyeleri, muhtarlıkları ve jandarma komutanlıkları ile ortak çalışmak gerektiğini ifade eden Karameşe, “Daha sağlıklı bir hizmet vermek için temizliğinden tuvaletine kadar her detayı konuşarak ortak çalışma yapacağız. Seyyar satıcıların sağlıksız koşullarda çalışmasını engellemek için çalışacağız. Jandarma ekiplerimiz de gerekli koordinasyonu sağlayacak.” dedi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Çıralı ve Olimpos’un Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olduğunu hatırlatarak, her iki bölgede ortak bir çalışma planlaması yapacaklarını söyledi. Özellikle Çıralı’nın dünyanın en temiz en güzel sahilleri sıralamasında ilk onda yer aldığına dikkat çeken Topaloğlu, “Çıralı ve Olimpos’ta görünen bazı düzensizlikler var. Seyyar satıcılar sağlıksız ortamlarda çalışıyorlar. Bu sorunları gidermek için bazı planlamalar yaptık. Her iki ilçenin belediyeleri ve kaymakamlıklarıyla koordineli şekilde çalışacağız.” ifadelerini kullandı. Topaloğlu, her iki tatil bölgesi için hassasiyet göstereceklerini anlatarak, “Ortak çalışma kapsamında jandarma ekiplerimiz ve muhtarlarımız da bizlere destek verecek. Hep birlikte iki bölgeye de gelen yerli ve yabancı misafirlerimize daha kaliteli ve daha sağlıklı bir turizm hizmeti vereceğiz. Yapılacak çalışmalar kapsamında toplantıda herkes kendi fikirlerini beyan etti. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah turizm konusunda daha iyi yerlere gelerek daha iyi işler yapacağız.” diye konuştu. Kumluca Belediye Başkanı Köleoğlu da her iki bölgeye gelen misafirlere daha güzel bir hizmet vermek için ortak çalışacaklarını söyledi. Turizmin güzelleştirilmesi açısından ortak çalışmanın önemli olduğunu anlatan Köleoğlu, toplantıda,  gelecek nesillere daha temiz ve düzgün bir turizm bölgesini nasıl bırakılabilir diye konuştuklarını kaydetti.
Çıralı ve Olimpos tatil bölgelerine gelen yerli ve yabancı misafirler için Kemer ve Kumluca Kaymakamlıkları ile Kemer ve Kumluca Belediyeleri, daha kaliteli bir turizm için ortak çalışma yapacak.

Kemer Kaymakamlığı’nda düzenlenen toplantıya, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kumluca Jandarma Komutanı Mehmet Demir, Ulupınar Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya ve Kumluca Yazı Mahalle Muhtarı Durmuş Karatekeli katıldı.

Toplantıda, Olimpos’un sınırlarının bir kısmının Çıralı’da bulunmasından dolayı iki ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının ortak çalışması kararı alındı.

Ortak çalışma kapsamında Çıralı ve Olimpos tatil köylerindeki düzensizlikler, seyyar satıcıların engellenmesi ve daha kaliteli turizm hizmeti verme konularında düzenlemeler yapılacak.

Kemer Kaymakamı Karameşe, toplantıdan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Olimpos ve Çıralı’nın Türkiye’nin en önemli turizm lokasyonlarından biri olduğunu belirterek, bu iki bölgenin sınırlarının kesiştiği yer olduğunu söyledi.

Gelen misafirlere daha rahat ve daha güvenli hizmet verebilmek açısından iki ilçenin kaymakamlıkları ve belediyeleri, muhtarlıkları ve jandarma komutanlıkları ile ortak çalışmak gerektiğini ifade eden Karameşe, “Daha sağlıklı bir hizmet vermek için temizliğinden tuvaletine kadar her detayı konuşarak ortak çalışma yapacağız. Seyyar satıcıların sağlıksız koşullarda çalışmasını engellemek için çalışacağız. Jandarma ekiplerimiz de gerekli koordinasyonu sağlayacak.” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Çıralı ve Olimpos’un Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olduğunu hatırlatarak, her iki bölgede ortak bir çalışma planlaması yapacaklarını söyledi.

Özellikle Çıralı’nın dünyanın en temiz en güzel sahilleri sıralamasında ilk onda yer aldığına dikkat çeken Topaloğlu, “Çıralı ve Olimpos’ta görünen bazı düzensizlikler var. Seyyar satıcılar sağlıksız ortamlarda çalışıyorlar. Bu sorunları gidermek için bazı planlamalar yaptık. Her iki ilçenin belediyeleri ve kaymakamlıklarıyla koordineli şekilde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Topaloğlu, her iki tatil bölgesi için hassasiyet göstereceklerini anlatarak, “Ortak çalışma kapsamında jandarma ekiplerimiz ve muhtarlarımız da bizlere destek verecek. Hep birlikte iki bölgeye de gelen yerli ve yabancı misafirlerimize daha kaliteli ve daha sağlıklı bir turizm hizmeti vereceğiz. Yapılacak çalışmalar kapsamında toplantıda herkes kendi fikirlerini beyan etti. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah turizm konusunda daha iyi yerlere gelerek daha iyi işler yapacağız.” diye konuştu.

Kumluca Belediye Başkanı Köleoğlu da her iki bölgeye gelen misafirlere daha güzel bir hizmet vermek için ortak çalışacaklarını söyledi.

Turizmin güzelleştirilmesi açısından ortak çalışmanın önemli olduğunu anlatan Köleoğlu, toplantıda,  gelecek nesillere daha temiz ve düzgün bir turizm bölgesini nasıl bırakılabilir diye konuştuklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.