Club Aura'dan Görkemli Açılış

Magazin 18.04.2019 - 23:24, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2852+ kez okundu.
 

Club Aura'dan Görkemli Açılış

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde faaliyet gösteren Club Aura, görkemli açılışla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgi odağı oldu. Kemer'de her yaz yerli ve yabancı tatilcilerin eğlence için tercih ettiği Club Aura, kapılarını açtı. Club Aura da dün akşamki partiyle yeni sezona 'merhaba' dedi.  Açılış partisine yerli ve yabancı yaklaşık binlerce tatilci katıldı.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde faaliyet gösteren Club Aura, görkemli açılışla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgi odağı oldu.

Kemer'de her yaz yerli ve yabancı tatilcilerin eğlence için tercih ettiği Club Aura, kapılarını açtı. Club Aura da dün akşamki partiyle yeni sezona 'merhaba' dedi.  Açılış partisine yerli ve yabancı yaklaşık binlerce tatilci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.