Çocuklar Hepimizin Geleceğidir

Politika 21.04.2019 - 20:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2095+ kez okundu.
 

Çocuklar Hepimizin Geleceğidir

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünü idrak ettiğimiz 23 Nisan günü, ilelebet milli tarihimizin en parlak sayfalarından biri olarak anılacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, istiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğmuş; milli birliğimizin, milli mutabakatımızın, milli egemenliğimizin en somut tecellisi olmuştur.  Meclisimiz, bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İşte bu nedenle 23 Nisan'ın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması da son derece manidardır. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. 23 Nisan dünyanın tek çocuk bayramıdır. Ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye götürecek olan çocuklarımızın ve milletimizin bu mutlu, gurur günü ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ‘’kutluyorum. Bu günü bizlere yaşatan Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm dava arkadaşlarını minnet ve şükran ile anıyoruz. Saygılarımla,

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünü idrak ettiğimiz 23 Nisan günü, ilelebet milli tarihimizin en parlak sayfalarından biri olarak anılacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, istiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğmuş; milli birliğimizin, milli mutabakatımızın, milli egemenliğimizin en somut tecellisi olmuştur. 

Meclisimiz, bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İşte bu nedenle 23 Nisan'ın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması da son derece manidardır. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. 23 Nisan dünyanın tek çocuk bayramıdır.

Ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye götürecek olan çocuklarımızın ve milletimizin bu mutlu, gurur günü ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ‘’kutluyorum. Bu günü bizlere yaşatan Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm dava arkadaşlarını minnet ve şükran ile anıyoruz. Saygılarımla,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.