Çocuklar İstedi, Başkan Yaptı

Gündem 26.04.2022 - 19:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2810+ kez okundu.
 

Çocuklar İstedi, Başkan Yaptı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ilıcalı çocuklardan gelen park isteğini dikkate alarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine acilen park yapılması talimatını verdi.
Manavgat Belediyesi’nden Ilıca’ya Modern Park Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ilıcalı çocuklardan gelen park isteğini dikkate alarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine acilen park yapılması talimatını verdi. Belediye ekiplerinin bin 250 m2’lik alanda hayata geçireceği modern park içerisinde, çocuk oyun grupları, piknik masası ve banklar ile vatandaşların spor yapmasını sağlayacak açık hava spor aletleri de yer alacak. Manavgat Belediyesi, bölge sakinlerinin yürüyüş yapabilmesi amacıyla da park etrafına kaldırım taşı döşeyecek. Parkta  engelli vatandaşlar için engelli yolu da bulunacak. Manavgat Belediyesi’nin hizmetlerinde halkın istek ve ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni nefes alanlarının sayısını düzenli olarak arttırdıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Belediyecilik anlayışımız gereği halkımızdan ve çocuklarımızdan gelen talepleri ivedilikle yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bu çalışmamızla çocuklarımıza ve ailelerimize yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmanın yanı sıra kentimizdeki yeşil alan miktarını da arttırmış oluyoruz. 106 mahallemizde de bu bilinçle hareket ediyoruz. Modern parkımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ilıcalı çocuklardan gelen park isteğini dikkate alarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine acilen park yapılması talimatını verdi.

Manavgat Belediyesi’nden Ilıca’ya Modern Park

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ilıcalı çocuklardan gelen park isteğini dikkate alarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine acilen park yapılması talimatını verdi. Belediye ekiplerinin bin 250 m2’lik alanda hayata geçireceği modern park içerisinde, çocuk oyun grupları, piknik masası ve banklar ile vatandaşların spor yapmasını sağlayacak açık hava spor aletleri de yer alacak. Manavgat Belediyesi, bölge sakinlerinin yürüyüş yapabilmesi amacıyla da park etrafına kaldırım taşı döşeyecek. Parkta  engelli vatandaşlar için engelli yolu da bulunacak. Manavgat Belediyesi’nin hizmetlerinde halkın istek ve ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni nefes alanlarının sayısını düzenli olarak arttırdıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Belediyecilik anlayışımız gereği halkımızdan ve çocuklarımızdan gelen talepleri ivedilikle yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bu çalışmamızla çocuklarımıza ve ailelerimize yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmanın yanı sıra kentimizdeki yeşil alan miktarını da arttırmış oluyoruz. 106 mahallemizde de bu bilinçle hareket ediyoruz. Modern parkımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.