Çokal İşi Sıkı Tutuyor

Sağlık 22.09.2020 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1731+ kez okundu.
 

Çokal İşi Sıkı Tutuyor

AK Parti’nin Doktor milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, hastane yönetimleri ve sağlık çalışanları ile toplantılarına ara vermeden devam ediyor.
AK Parti’nin Doktor milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, hastane yönetimleri ve sağlık çalışanları ile toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Antalya’nın merkez ve ilçelerindeki hastaneleri ziyaret ederek yöneticilerde bilgi alan Dr. Çokal servislere ve poliklinikleri gezerek sağlık çalışanlarını dinliyor. Çokal, hastanelerin eksiklerini, sağlık çalışanlarının taleplerini not alıyor.   Bir hafta içinde İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl sağlık Müdürlüğü bürokratları ve hastane başhekimleri ile birbiri ardına toplantılar gerçekleştiren AK Parti’nin doktor Milletvekili Tuba Vural Çokal, Antalya’daki tüm hastanelerin ve sağlık çalışanlarının durumunu görüştü. Hastanelerin işleyişi, kapasiteleri, ihtiyaçları hakkında bilgi alan Dr. Tuba Vural Çokal sağlık çalışanlarını da unutmadı. Çokal, (Covid-19) Coronavirüs ile mücadelenin kahramanları sağlık çalışanları ile ilgili konuları masaya yatırdı.   HASTANELERİ ZİYARET EDİYOR İl Sağlık Müdürlüğündeki toplantılarının ardından hastaneleri ziyarete başlayan Dr. Çokal Antalya, Serik, Manavgat ve Alanya’da hastane yönetimleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Serik Devlet Hastanesi, Manavgat Devlet Hastanesi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gazipaşa Devlet Hastanesini ziyaret eden Dr. Çokal hastane yönetimleri ile toplantı yaptı. Hastanelerin durumlarını, kapasitelerini ve eksiklerini not alan Dr. Çokal poliklinikleri ve servisleri de gezerek sağlık çalışanları ile sohbet etti. Dr. Çokal sağlık çalışanlarının istek ve taleplerini dinledi.   BU ZORLU GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ Dr. Tuba Vurul Çokal Manavgat Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Mesaiye sağlık çalışanları ile başlayan Dr. Tuba Vural ziyareti sosyal medya hesaplarından “Bugün güne Covid-19 ile mücadelenin isimsiz kahramanları, sağlık çalışanlarımızla başladık. Manavgat Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek bu zorlu günlerde büyük bir özveri ve kararlılıkla görevlerini yürüten sağlık çalışanlarımızla sohbet ettik. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız” diyerek paylaştı.
AK Parti’nin Doktor milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, hastane yönetimleri ve sağlık çalışanları ile toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti’nin Doktor milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, hastane yönetimleri ve sağlık çalışanları ile toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Antalya’nın merkez ve ilçelerindeki hastaneleri ziyaret ederek yöneticilerde bilgi alan Dr. Çokal servislere ve poliklinikleri gezerek sağlık çalışanlarını dinliyor. Çokal, hastanelerin eksiklerini, sağlık çalışanlarının taleplerini not alıyor.

 

Bir hafta içinde İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl sağlık Müdürlüğü bürokratları ve hastane başhekimleri ile birbiri ardına toplantılar gerçekleştiren AK Parti’nin doktor Milletvekili Tuba Vural Çokal, Antalya’daki tüm hastanelerin ve sağlık çalışanlarının durumunu görüştü. Hastanelerin işleyişi, kapasiteleri, ihtiyaçları hakkında bilgi alan Dr. Tuba Vural Çokal sağlık çalışanlarını da unutmadı. Çokal, (Covid-19) Coronavirüs ile mücadelenin kahramanları sağlık çalışanları ile ilgili konuları masaya yatırdı.

 

HASTANELERİ ZİYARET EDİYOR

İl Sağlık Müdürlüğündeki toplantılarının ardından hastaneleri ziyarete başlayan Dr. Çokal Antalya, Serik, Manavgat ve Alanya’da hastane yönetimleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Serik Devlet Hastanesi, Manavgat Devlet Hastanesi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gazipaşa Devlet Hastanesini ziyaret eden Dr. Çokal hastane yönetimleri ile toplantı yaptı. Hastanelerin durumlarını, kapasitelerini ve eksiklerini not alan Dr. Çokal poliklinikleri ve servisleri de gezerek sağlık çalışanları ile sohbet etti. Dr. Çokal sağlık çalışanlarının istek ve taleplerini dinledi.

 

BU ZORLU GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Dr. Tuba Vurul Çokal Manavgat Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Mesaiye sağlık çalışanları ile başlayan Dr. Tuba Vural ziyareti sosyal medya hesaplarından “Bugün güne Covid-19 ile mücadelenin isimsiz kahramanları, sağlık çalışanlarımızla başladık. Manavgat Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek bu zorlu günlerde büyük bir özveri ve kararlılıkla görevlerini yürüten sağlık çalışanlarımızla sohbet ettik. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız” diyerek paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.