Corona Virüsünden İşsiz Kalan Koca Eşine Silahla Saldırdı (Özel Haber)

Asayiş 31.03.2020 - 23:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2919+ kez okundu.
 

Corona Virüsünden İşsiz Kalan Koca Eşine Silahla Saldırdı (Özel Haber)

Antalya’da Corona (COVID-19) virüsünden işsiz kalan koca 3 aylık eşine pompalı silahla dehşet saçtı
Olay, Antalya’nın Altındağ Mahallesi’nde meydana geldi.   Edinilen bilgiye göre, 42 yaşındaki 1 çocuk annesi Ayşe U.K. “İ.K. benim yaklaşık olarak 3 aylık resmi nikâhlı eşim olur.   Kendisi ile daha önce herhangi bir problemimiz yoktu.   Eşim sürekli alkol alır. Eşimle daha önce aramızda ufak tefek tartışmalarımız olmuştu. Ancak hiç bu kadar büyük çaplı bir olayımız olmamıştı.   28/03/2020 günü saat:01.30 sıralarında eşim eve alkollü bir şekilde geldi.   Sonra bana Allah belam versin lanet olsun diyerek hakaret etti. Sonra oğlum Selim C. E. aramıza girdi.   Oğlum eşime bu tür konuşmaları yapma abi dedi.   Oğlum eşimi sakinleştirmeye çalıştı.   Ben de eşime büyütülecek bir konu yok ortada sakin ol komşuları rahatsız etmeyelim dedim. Sonra eşim eline çakıyı aldı ve beni öldürün lan beni öldürün diyerek bağırmaya başladı.   Oğlum da eşimi sakinleştirmeye çalıştı abi biz seni niye öldürelim bırak o bıçağı dedi. Sonra eşim bıçak ile sizi öldüreceğim diyerek oğlumun ve benim üzerime yürüdü.   Sonra oğlum beni arkasına aldı odanın kapısını kapattı. Eşim odanın kapısını muhtemelen bıçak ile vurdu. Sonra oğlum anne ben polise gidiyorum diyerek evden çıktı.   Ben de oğlumun odasına kaçtım ve kapıyı üzerimden kilitledim.   Sonra eşim duyduğum kadarıyla tüfeğin ağzına mermiyi verdi.   Kapıya bir iki defa tekmeyle ya da tüfeğin dipçiği ile vurdu.   Sonra bir an ses kesildi.   Ben de eşimin evden gittiğini düşünerek kilitli olduğum kapıyı açarak apartmandan dışarı çıktım.   Merdivenlerden inerken duyduğum kadarıyla 3-4 el silah sesi geldi.   Muhtemelen yatak odasının penceresinden havaya doğru tüfekle ateş etmiş.   Ben merdivenlerde! İndiğim için bana karşı herhangi bir tüfekle ateş etme olayı olmadı.   Polisler gelene kadar bahçede saklandım-Sonra da polisler geldi. Bu olay ile ilgili beni av tüfeğiyle ve bıçakla tehdit eden ve hakaret eden eşim İ.K.'dan davacı ve şikayetçiyi olduğunu” beyan etti.   Olayla ilgili soruşturma devam ederken İ.K. hakkında eşine yaklaşmama kararı verildi.   Ayrıca Ayşe U.K’ya Koruma tahsis edildi.
Antalya’da Corona (COVID-19) virüsünden işsiz kalan koca 3 aylık eşine pompalı silahla dehşet saçtı

Olay, Antalya’nın Altındağ Mahallesi’nde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, 42 yaşındaki 1 çocuk annesi Ayşe U.K. “İ.K. benim yaklaşık olarak 3 aylık resmi nikâhlı eşim olur.

 

Kendisi ile daha önce herhangi bir problemimiz yoktu.

 

Eşim sürekli alkol alır. Eşimle daha önce aramızda ufak tefek tartışmalarımız olmuştu.

Ancak hiç bu kadar büyük çaplı bir olayımız olmamıştı.

 

28/03/2020 günü saat:01.30 sıralarında eşim eve alkollü bir şekilde geldi.

 

Sonra bana Allah belam versin lanet olsun diyerek hakaret etti. Sonra oğlum Selim C. E. aramıza girdi.

 

Oğlum eşime bu tür konuşmaları yapma abi dedi.

 

Oğlum eşimi sakinleştirmeye çalıştı.

 

Ben de eşime büyütülecek bir konu yok ortada sakin ol komşuları rahatsız etmeyelim dedim. Sonra eşim eline çakıyı aldı ve beni öldürün lan beni öldürün diyerek bağırmaya başladı.

 

Oğlum da eşimi sakinleştirmeye çalıştı abi biz seni niye öldürelim bırak o bıçağı dedi. Sonra eşim bıçak ile sizi öldüreceğim diyerek oğlumun ve benim üzerime yürüdü.

 

Sonra oğlum beni arkasına aldı odanın kapısını kapattı. Eşim odanın kapısını muhtemelen bıçak ile vurdu. Sonra oğlum anne ben polise gidiyorum diyerek evden çıktı.

 

Ben de oğlumun odasına kaçtım ve kapıyı üzerimden kilitledim.

 

Sonra eşim duyduğum kadarıyla tüfeğin ağzına mermiyi verdi.

 

Kapıya bir iki defa tekmeyle ya da tüfeğin dipçiği ile vurdu.

 

Sonra bir an ses kesildi.

 

Ben de eşimin evden gittiğini düşünerek kilitli olduğum kapıyı açarak apartmandan dışarı çıktım.

 

Merdivenlerden inerken duyduğum kadarıyla 3-4 el silah sesi geldi.

 

Muhtemelen yatak odasının penceresinden havaya doğru tüfekle ateş etmiş.

 

Ben merdivenlerde! İndiğim için bana karşı herhangi bir tüfekle ateş etme olayı olmadı.

 

Polisler gelene kadar bahçede saklandım-Sonra da polisler geldi. Bu olay ile ilgili beni av tüfeğiyle ve bıçakla tehdit eden ve hakaret eden eşim İ.K.'dan davacı ve şikayetçiyi olduğunu” beyan etti.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken İ.K. hakkında eşine yaklaşmama kararı verildi.

 

Ayrıca Ayşe U.K’ya Koruma tahsis edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.