Covid 19 Nedeniyle Kaybettiğimiz Eğitim Emekçileri İçin Okul Bahçelerinde Saygı Duruşundaydık

06.04.2021 - 20:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2879+ kez okundu.
 

Covid 19 Nedeniyle Kaybettiğimiz Eğitim Emekçileri İçin Okul Bahçelerinde Saygı Duruşundaydık

Bir çok okulda eğitim emekçileri tarafından saygı duruşu gerçekleştirilmiştir.
Eğitim emekçileri, gerek okulların fiziki koşulları, gerekse öğretmenlerin aşılanma sürecinin sağlıklı işlememesi ve gerekli diğer önlem ve tedbirler alınmadan risk altında yüz yüze eğitime devam etmektedir. Bu nedenle genel merkezimiz çeşitli eylem ve etkinlikler kararı almıştır. Bu eylemlerden ilki 6 Nisan(bugün) saat 12.30’da covid 19 nedeniyle kaybettiğimiz eğitim emekçilerini anmak için okullarda bir dakikalık saygı duruşu ve siyah maske takma eylemi şeklinde gerçekleştirilmiştir. Bir çok okulda eğitim emekçileri tarafından saygı duruşu gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu öncesinde işyeri temsilcilerimiz covid 19 salgının önlenmesi için iktidarın hiçbir önlem almadığını okullarda vakaların hızla arttığını, eğitim emekçilerinin halen aşılanmadığını belirterek bütün önlemlerin alınması için Milli Eğitim Bakanlığını uyardılar. Eğitim Sen olarak bir kez daha söylemek istiyoruz ki vakalar hızla artmaktadır, önlemler yetersizdir, eğitim emekçileri biran önce aşılanmalıdır, yüz yüze eğitimin devam edebilmesi için tedbirler eksiksiz olarak alınmalıdır.
Bir çok okulda eğitim emekçileri tarafından saygı duruşu gerçekleştirilmiştir.

Eğitim emekçileri, gerek okulların fiziki koşulları, gerekse öğretmenlerin aşılanma sürecinin sağlıklı işlememesi ve gerekli diğer önlem ve tedbirler alınmadan risk altında yüz yüze eğitime devam etmektedir. Bu nedenle genel merkezimiz çeşitli eylem ve etkinlikler kararı almıştır. Bu eylemlerden ilki 6 Nisan(bugün) saat 12.30’da covid 19 nedeniyle kaybettiğimiz eğitim emekçilerini anmak için okullarda bir dakikalık saygı duruşu ve siyah maske takma eylemi şeklinde gerçekleştirilmiştir.

Bir çok okulda eğitim emekçileri tarafından saygı duruşu gerçekleştirilmiştir.

Saygı duruşu öncesinde işyeri temsilcilerimiz covid 19 salgının önlenmesi için iktidarın hiçbir önlem almadığını okullarda vakaların hızla arttığını, eğitim emekçilerinin halen aşılanmadığını belirterek bütün önlemlerin alınması için Milli Eğitim Bakanlığını uyardılar.

Eğitim Sen olarak bir kez daha söylemek istiyoruz ki vakalar hızla artmaktadır, önlemler yetersizdir, eğitim emekçileri biran önce aşılanmalıdır, yüz yüze eğitimin devam edebilmesi için tedbirler eksiksiz olarak alınmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.