Covid'19 Sonrası Yeni Ekonomi Konulu Webinar, Zoom Uygulaması Üzerinden Canlı Olarak Gerçekleştirdik

Ekonomi 26.04.2020 - 19:36, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2697+ kez okundu.
 

Covid'19 Sonrası Yeni Ekonomi Konulu Webinar, Zoom Uygulaması Üzerinden Canlı Olarak Gerçekleştirdik

Coronavirüs yayılımını engellemek için alınan tedbirler kapsamında, Odamızda düzenleyemediğimiz seminerlerimizi, internet ortamında webinar olarak düzenlemeye devam ediyoruz. Düzenlediğimiz Webinar’ların üçüncüsü olan ve Ekonomist Erkin ŞAHİNÖZ’ün katıldığı, “COVİD’19 Sonrası Yeni Ekonomi” konulu Webinar’ı, Zoom uygulaması ile gerçekleştirdik. Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR, webinarın açış konumasına Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurluşunun 100 yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak başladı. Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR; “Bugün Ramazan’ın birinci günü, bu vesile ile tüm islam aleminin, halkımızın ve meslektaşlarımın Ramazan ayı mübarek olsun. Belki iftarlarda buluşamayacağız ama bu şekilde de olsa birbirimizi görme fırsatı elde ediyoruz” dedi. Bu süreçte alınan ekonomik ve sosyal tedbirler kapsamında meslektaşlarımıza büyük iş düştüğünü söyleyen Başkanımız, bu meslek camiasının bu yükü kaldıracak güçte olduğunu ve ellerinden geldiğince hem işverenlere hem de yanlarında çalışan işçilere yardımcı olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR, bazı iş kollarının mücbir sebeo haline alınması için çaba sarffettiklerini ama bunun kabul görmediğini söyledi. Bu nedenle bu kapsama girmeyen mükelleflerin beyannamelerini vermek zorunda oldukları için meslektaşlar olarak risk altında kalmaya da devam ettiklerini dile getirdi. Son olarak sunumu gerçekleştirecek olan Ekonomist Erkin ŞAHİNÖZ’e katılımı için hem oda kurullaru hem de tüm meslektaşrımız adına teşekkür etti. Ekonomist Erkin ŞAHİNÖZ ise sunumuda, COVİD’19 virüsünün ekonomimize etkilerini, virüs ortaya çıkmadan önce yapılan doğruları ve yanlışları, bu süreçte yapılması gerekenleri ve gelecekte ekonomi olarak ülkemizi nelerin beklediğini detayları ile anlattı.

Coronavirüs yayılımını engellemek için alınan tedbirler kapsamında, Odamızda düzenleyemediğimiz seminerlerimizi, internet ortamında webinar olarak düzenlemeye devam ediyoruz. Düzenlediğimiz Webinar’ların üçüncüsü olan ve Ekonomist Erkin ŞAHİNÖZ’ün katıldığı, “COVİD’19 Sonrası Yeni Ekonomi” konulu Webinar’ı, Zoom uygulaması ile gerçekleştirdik.

Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR, webinarın açış konumasına Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurluşunun 100 yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak başladı. Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR; “Bugün Ramazan’ın birinci günü, bu vesile ile tüm islam aleminin, halkımızın ve meslektaşlarımın Ramazan ayı mübarek olsun. Belki iftarlarda buluşamayacağız ama bu şekilde de olsa birbirimizi görme fırsatı elde ediyoruz” dedi.

Bu süreçte alınan ekonomik ve sosyal tedbirler kapsamında meslektaşlarımıza büyük iş düştüğünü söyleyen Başkanımız, bu meslek camiasının bu yükü kaldıracak güçte olduğunu ve ellerinden geldiğince hem işverenlere hem de yanlarında çalışan işçilere yardımcı olmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR, bazı iş kollarının mücbir sebeo haline alınması için çaba sarffettiklerini ama bunun kabul görmediğini söyledi. Bu nedenle bu kapsama girmeyen mükelleflerin beyannamelerini vermek zorunda oldukları için meslektaşlar olarak risk altında kalmaya da devam ettiklerini dile getirdi.

Son olarak sunumu gerçekleştirecek olan Ekonomist Erkin ŞAHİNÖZ’e katılımı için hem oda kurullaru hem de tüm meslektaşrımız adına teşekkür etti.

Ekonomist Erkin ŞAHİNÖZ ise sunumuda, COVİD’19 virüsünün ekonomimize etkilerini, virüs ortaya çıkmadan önce yapılan doğruları ve yanlışları, bu süreçte yapılması gerekenleri ve gelecekte ekonomi olarak ülkemizi nelerin beklediğini detayları ile anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.