Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan’a Ziyaret

Asayiş 06.04.2021 - 20:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2302+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan’a Ziyaret

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Adalet Komisyonu Başkanımız Oğuzhan Yaşar’dan Antalya Barosuna Avukatlar Günü Ziyareti
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Adalet Komisyonu Başkanımız Oğuzhan Yaşar’dan Antalya Barosuna Avukatlar Günü Ziyareti Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız Oğuzhan Yaşar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Antalya Barosu Başkanlığı’nı ziyaret etti. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Cumhuriyet Başsavcı, yaptığı konuşmasında; “Hukuk Devletinde bir kamu hizmeti sayılan savunma hakkı yargı erkinin temel unsurlarından biridir. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü esası içerisinde gerek kişilerin, gerekse toplumların temel hak ve hürriyetlerinin korunmasında ve savunulmasında büyük sorumluluğu olan savunma makamının temsilcisi Avukatlar; bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulması, hukuksal ilişkilerin yürütülmesi, taraflar arasındaki uyuşmazlıkların giderilmesi ve sorunların adil bir şekilde çözümlenmesi gibi konularda çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Antalya Barosu Avukatlarımız olmak üzere, tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, bu vesileyle kendilerine ve ailelerine sağlık ve huzur diliyorum.” dedi. Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Başsavcımıza ve Adalet Komisyonu Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrasında günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Adalet Komisyonu Başkanımız Oğuzhan Yaşar’dan Antalya Barosuna Avukatlar Günü Ziyareti

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Adalet Komisyonu Başkanımız Oğuzhan Yaşar’dan Antalya Barosuna Avukatlar Günü Ziyareti

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız Oğuzhan Yaşar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Antalya Barosu Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Cumhuriyet Başsavcı, yaptığı konuşmasında; “Hukuk Devletinde bir kamu hizmeti sayılan savunma hakkı yargı erkinin temel unsurlarından biridir. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü esası içerisinde gerek kişilerin, gerekse toplumların temel hak ve hürriyetlerinin korunmasında ve savunulmasında büyük sorumluluğu olan savunma makamının temsilcisi Avukatlar; bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulması, hukuksal ilişkilerin yürütülmesi, taraflar arasındaki uyuşmazlıkların giderilmesi ve sorunların adil bir şekilde çözümlenmesi gibi konularda çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Antalya Barosu Avukatlarımız olmak üzere, tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, bu vesileyle kendilerine ve ailelerine sağlık ve huzur diliyorum.” dedi.

Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Başsavcımıza ve Adalet Komisyonu Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.