Cumhuriyet Geleceğimizdir

Politika 28.10.2020 - 22:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1620+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Geleceğimizdir

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız. Yüce meclisimiz 97 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır. Bugün hızlı bir dönüşüm geçiren dünyamızda Türkiye'nin önemi her geçen gün artmakta, ülkemiz sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp küresel bir güç haline gelmektedir. Bütün bir milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıldönümünde, ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İbrahim Aydın Antalya Milletvekili
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız. Yüce meclisimiz 97 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır.

Bugün hızlı bir dönüşüm geçiren dünyamızda Türkiye'nin önemi her geçen gün artmakta, ülkemiz sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp küresel bir güç haline gelmektedir. Bütün bir milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur.

Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıldönümünde, ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

İbrahim Aydın Antalya Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.