Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İstanbul Sözleşmesi İçin Kepez’de

Politika 04.06.2021 - 19:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2499+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İstanbul Sözleşmesi İçin Kepez’de

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Örgütüyle birlikte; Varsak Fevzi Çakmak Mahallesi Kapalı Pazarda vatandaşlara
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Örgütüyle birlikte; Varsak Fevzi Çakmak Mahallesi Kapalı Pazarda vatandaşlara “İstanbul Sözleşmesinin Doğrusu Nedir?" adlı broşürlerini dağıttı. 1 Temmuz’a kadar yürürlükte kalacak olan sözleşme için sözleşmenin devamlılığı ve uygulanması için sahaya inen CHP Kadın Örgütü, pazar yerinde vatandaşlara sözleşmenin önemini ve içeriğini anlattı. Vatandaşların olumlu tepkilerini alan CHP’li kadınlar, pazar esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların sıkıntılarını da dinledi. CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci; “İktidar, Toplumun büyük bir kısmı sözleşmeden rahatsız olduğunu ve iptal edilmesini istediğini söylüyor. Gerçek şu ki, aslında son 1 ay içinde yapılan araştırmalara göre Türkiye'de halkın yüzde 63'ü sözleşmeyi destekliyor. Kepezli vatandaşlarımızın da bu sözleşmeyi desteklediğini gördük. Vatandaşlarımız, sözleşmenin kadınlar için ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Toplumun İstanbul Sözleşmesi’ne olan duyarlılığı biz kadınları daha da umutlandırıyor. Mücadelemize bu umutla ve bu inançla devam ediyoruz.” Dedi. Deveci; “İstanbul Sözleşmesi’nin iptali için yanlış algı yaratanlara karşı, İstanbul Sözleşmesi’nin gerçeklerini, doğrularını anlatmak için; CHP Kadın Örgütlerimizle sahalarda olmaya devam edeceğiz.” Dedi. Saha çalışmasında Kepez Örgütü’nden kadınlara destek Saha çalışmasına, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanımız Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Antalya İl Başkan Yardımcıları Recep Kaçar ve Kalan Karakuş, CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ve Yönetimi, CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban ve Yönetimi ile Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Örgütüyle birlikte; Varsak Fevzi Çakmak Mahallesi Kapalı Pazarda vatandaşlara

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Örgütüyle birlikte; Varsak Fevzi Çakmak Mahallesi Kapalı Pazarda vatandaşlara “İstanbul Sözleşmesinin Doğrusu Nedir?" adlı broşürlerini dağıttı.

1 Temmuz’a kadar yürürlükte kalacak olan sözleşme için sözleşmenin devamlılığı ve uygulanması için sahaya inen CHP Kadın Örgütü, pazar yerinde vatandaşlara sözleşmenin önemini ve içeriğini anlattı. Vatandaşların olumlu tepkilerini alan CHP’li kadınlar, pazar esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların sıkıntılarını da dinledi.

CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci;

“İktidar, Toplumun büyük bir kısmı sözleşmeden rahatsız olduğunu ve iptal edilmesini istediğini söylüyor. Gerçek şu ki, aslında son 1 ay içinde yapılan araştırmalara göre Türkiye'de halkın yüzde 63'ü sözleşmeyi destekliyor. Kepezli vatandaşlarımızın da bu sözleşmeyi desteklediğini gördük. Vatandaşlarımız, sözleşmenin kadınlar için ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Toplumun İstanbul Sözleşmesi’ne olan duyarlılığı biz kadınları daha da umutlandırıyor. Mücadelemize bu umutla ve bu inançla devam ediyoruz.” Dedi.

Deveci; “İstanbul Sözleşmesi’nin iptali için yanlış algı yaratanlara karşı, İstanbul Sözleşmesi’nin gerçeklerini, doğrularını anlatmak için; CHP Kadın Örgütlerimizle sahalarda olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Saha çalışmasında Kepez Örgütü’nden kadınlara destek

Saha çalışmasına, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanımız Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Antalya İl Başkan Yardımcıları Recep Kaçar ve Kalan Karakuş, CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ve Yönetimi, CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban ve Yönetimi ile Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.