Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Politika 28.10.2020 - 22:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1747+ kez okundu.
 

Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Bağımsızlığımızın sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını kutluyor tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.
Bağımsızlığımızın sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını kutluyor tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve minnetle yâd ediyorum.   Milletimiz kurtuluş savaşımız sırasında dünyaya örnek olacak bir birliktelik göstererek dünya döndükçe hatırlanacak bir destan yazmış sonrasında da bu destanı Cumhuriyetin ilanı ile bu destanı taçlandırmıştır.   Milletimizin esir alınamayacağının ve bağımsızlığımızın en büyük sembolü olan Cumhuriyet, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı destanın adıdır. Cumhuriyet, esir alınamayacağımızın dünyaya ilanıdır.   Bizler, bizzat Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin hedeflerine ulaştırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki, Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak güçlü ve bağımsız bir Türkiye ile olacaktır.   Türkiye Cumhuriyeti tüm engellemelere, saldırılara ve kumpaslara rağmen hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Bu ilerleyişteki en büyük yardımcımız ise Cumhuriyetin ilanında ki birlikte ve beraberlik ruhudur. Milletimiz bu ruhla bazen tanklara dur demiş bazen de dünya tarihinin en büyük salgınlarından birine karşı “Biz Bize Yeteriz” diyerek devletinin yanında olmuştur.   Artık her alanda bağımsız bir Türkiye var. Bir yandan COVİT-19 ile mücadele de dünyaya örnek olan diğer yandan ise karada olduğu kadar denizlerde de haklarını çiğnetmeyen bir Türkiye var. Dünya’da sözü geçen, üzerinde oynanan oyunları bir bir bozan bir Türkiye var.   Bizler 97. Yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet var olması için, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağın sürekli dalgalanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.   En zor şartlar altında bile ülkesine ve devlerine sahip çıkmayı bilen tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyorum.   Tuba Vural Çokal Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili
Bağımsızlığımızın sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını kutluyor tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.

Bağımsızlığımızın sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını kutluyor tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve minnetle yâd ediyorum.

 

Milletimiz kurtuluş savaşımız sırasında dünyaya örnek olacak bir birliktelik göstererek dünya döndükçe hatırlanacak bir destan yazmış sonrasında da bu destanı Cumhuriyetin ilanı ile bu destanı taçlandırmıştır.

 

Milletimizin esir alınamayacağının ve bağımsızlığımızın en büyük sembolü olan Cumhuriyet, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı destanın adıdır. Cumhuriyet, esir alınamayacağımızın dünyaya ilanıdır.

 

Bizler, bizzat Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin hedeflerine ulaştırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki, Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak güçlü ve bağımsız bir Türkiye ile olacaktır.

 

Türkiye Cumhuriyeti tüm engellemelere, saldırılara ve kumpaslara rağmen hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Bu ilerleyişteki en büyük yardımcımız ise Cumhuriyetin ilanında ki birlikte ve beraberlik ruhudur. Milletimiz bu ruhla bazen tanklara dur demiş bazen de dünya tarihinin en büyük salgınlarından birine karşı “Biz Bize Yeteriz” diyerek devletinin yanında olmuştur.

 

Artık her alanda bağımsız bir Türkiye var. Bir yandan COVİT-19 ile mücadele de dünyaya örnek olan diğer yandan ise karada olduğu kadar denizlerde de haklarını çiğnetmeyen bir Türkiye var. Dünya’da sözü geçen, üzerinde oynanan oyunları bir bir bozan bir Türkiye var.

 

Bizler 97. Yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet var olması için, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağın sürekli dalgalanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

En zor şartlar altında bile ülkesine ve devlerine sahip çıkmayı bilen tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyorum.

 

Tuba Vural Çokal Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.