Dadaşlar Stadyumdan Önce ASSİM’i Salladı

Asayiş 29.04.2019 - 00:52, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2065+ kez okundu.
 

Dadaşlar Stadyumdan Önce ASSİM’i Salladı

Cumartesi günü oynanacak derbi maçı için Erzurum’dan gelen Taraftarlar Muratpaşa Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) bir araya geldi.
Antalya’nın ev sahipliğinde hafta sonu Antalya Stadı'nda oynanacak maç öncesi Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Oktay Çimoğlu ve Yönetimi Antalya’ya Erzurum Spor’a destek vermeye gelen 400’ze yakın taraftara Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) kahvaltı verdi. Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Oktay Çimoğlu oynanacak derbi öncesi hem kendi camialarına hem de Türk futbol kamuoyuna önemli mesajlar verdi. Oktay Çimoğlu “Şimdi her iki şehrin taraftarına barış ve huzur dolu yolda, tüm Türkiye'nin tam da daha fazla ihtiyacı olduğu şu dönemde kol kola kardeşçe yürümesidir. 1 kişinin burnunun kanaması bile en büyük şampiyonluktan daha kıymetlidir. Bu çağrımıza tüm spor kamuoyunun destek olması gerekir" diye konuştu. Daha sonra taraftar ve Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri fotoğraf çektirdi.
Cumartesi günü oynanacak derbi maçı için Erzurum’dan gelen Taraftarlar Muratpaşa Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) bir araya geldi.

Antalya’nın ev sahipliğinde hafta sonu Antalya Stadı'nda oynanacak maç öncesi Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Oktay Çimoğlu ve Yönetimi Antalya’ya Erzurum Spor’a destek vermeye gelen 400’ze yakın taraftara Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) kahvaltı verdi. Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Oktay Çimoğlu oynanacak derbi öncesi hem kendi camialarına hem de Türk futbol kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

Oktay Çimoğlu “Şimdi her iki şehrin taraftarına barış ve huzur dolu yolda, tüm Türkiye'nin tam da daha fazla ihtiyacı olduğu şu dönemde kol kola kardeşçe yürümesidir. 1 kişinin burnunun kanaması bile en büyük şampiyonluktan daha kıymetlidir. Bu çağrımıza tüm spor kamuoyunun destek olması gerekir" diye konuştu.

Daha sonra taraftar ve Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.