Delegelerden Seyit Koyuncu’ya Tam Destek

Politika 10.03.2022 - 01:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2737+ kez okundu.
 

Delegelerden Seyit Koyuncu’ya Tam Destek

Memleket Partisi Antalya İl’de Olağanüstü Kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. 19 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongrede İl başkan adayı olan Seyit Koyuncu delegelerle akşam yemeğinde buluştu.
Memleket Partisi Antalya İl’de Olağanüstü Kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. 19 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongrede İl başkan adayı olan Seyit Koyuncu delegelerle akşam yemeğinde buluştu. Katılımın yoğun olduğu yemekte Koyuncu adeta gövde gösterisi yaptı. Yemeğe delegelerin yanı sıra Kepez, Elmalı, Korkuteli İlçe başkanları da katıldı.  Memleket Partisini ve Genel Başkan Muharrem İnce’yi iktidara yapmak için çalışacaklarına söz veren Koyuncu Antalya’da 19 ilçeyi kurarak barışçıl, tüm kesimlere hitap eden, güvenilir, dürüst siyaset yapmağı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca yemekte A takımı olarak belirttiği yönetim adaylarını da tanıtan Koyuncu “ Siyasette çok yeniyim fakat Memleket Partisi’nin iktidar olması için elimizden gelenin fazlasını yapmak için geleceğiz. Antalya İl Başkanlığını kazandığımız taktirde kariyer ofisleri kurup üyelerimiz ve Antalyalı hemşerilerimiz için istihdam alanları yaratmaya çalışacağız. Araçlar giydirip Antalya’nın en ücra köylerinden en bilinen mahallerine kadar gidip partimizi tanıtıp sorunları yerinde dinleyip çözümler yaratacağımız projeler üretmeye çalışacağız. Bu gücü siz delegelerimizden ve üyelerimizden alacağız. Mavi Sözümüz, Memleket Özümüz hep birlikte çalışıp başarıp Antalya’yı Mavi yapacağız ”dedi.
Memleket Partisi Antalya İl’de Olağanüstü Kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. 19 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongrede İl başkan adayı olan Seyit Koyuncu delegelerle akşam yemeğinde buluştu.

Memleket Partisi Antalya İl’de Olağanüstü Kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. 19 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongrede İl başkan adayı olan Seyit Koyuncu delegelerle akşam yemeğinde buluştu. Katılımın yoğun olduğu yemekte Koyuncu adeta gövde gösterisi yaptı. Yemeğe delegelerin yanı sıra Kepez, Elmalı, Korkuteli İlçe başkanları da katıldı. 

Memleket Partisini ve Genel Başkan Muharrem İnce’yi iktidara yapmak için çalışacaklarına söz veren Koyuncu Antalya’da 19 ilçeyi kurarak barışçıl, tüm kesimlere hitap eden, güvenilir, dürüst siyaset yapmağı hedeflediklerini belirtti.

Ayrıca yemekte A takımı olarak belirttiği yönetim adaylarını da tanıtan Koyuncu “ Siyasette çok yeniyim fakat Memleket Partisi’nin iktidar olması için elimizden gelenin fazlasını yapmak için geleceğiz. Antalya İl Başkanlığını kazandığımız taktirde kariyer ofisleri kurup üyelerimiz ve Antalyalı hemşerilerimiz için istihdam alanları yaratmaya çalışacağız. Araçlar giydirip Antalya’nın en ücra köylerinden en bilinen mahallerine kadar gidip partimizi tanıtıp sorunları yerinde dinleyip çözümler yaratacağımız projeler üretmeye çalışacağız. Bu gücü siz delegelerimizden ve üyelerimizden alacağız. Mavi Sözümüz, Memleket Özümüz hep birlikte çalışıp başarıp Antalya’yı Mavi yapacağız ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.