Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal Afet Yönetim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Gündem 06.08.2021 - 19:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2116+ kez okundu.
 

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal Afet Yönetim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Güktekin Uysal, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu’da bulunan Manavgat Afet Yönetim Merkezi’ni ziyaret etti.
Başkan Böcek ve ekibine teşekkür etti Demokrat Parti Genel Başkanı Güktekin Uysal, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu’da bulunan Manavgat Afet Yönetim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek ile görüşen Uysal, yangından zarar görenlere geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başkan Muhittin Böcek ve ekibine gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti. Manavgat ve çevre illerde çıkan yangınlar sürerken siyasi partilerin genel başkanları da Antalya’yı ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerini iletmeye devam ediyor. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve beraberindekiler ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar ve yangının son durumu hakkında bilgi aldı. KRİZİ YÖNETMELİYİZ Manavgat Afet Yönetim Merkezi ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yangının en az zaiyatla atlatılmasının birinci öncelik olduğunu söyledi. Uysal “Merkezi hükümet, belediyeler ve sivil toplum örgütlerinin birlikte yapacağı çalışmalarla bu sürecin içerisinden çıkmalıyız. Bir kriz yönetimi yapmak zorundayız. İmkanları eldeki kaynakları azami noktada ortak sevk ve idare ile bu krizi yönetmeliyiz” dedi. TALİHSİZ AÇIKLAMALAR YAPILIYOR Yangınla ilgili talihsiz açıklamalar yapıldığına dikkat çeken Genel Başkan Uysal, “Yangınla mücadele edeceğimize belediyelerle mücadele ediyoruz. Medyayla, basınla mücadele ediyoruz. Sivil toplum örgütleri ile mücadele ediyoruz. Bizim gönlümüz böyle bir acının yaşandığı noktada olayı bir siyasi rekabet parantezine sıkıştırmak değil. Söylenecek çok söz var ama biz bugün dilimizi ısırarak sözlerimizi söylemeye gayret gösteriyoruz. Acılar yaşanıyor. Acıların üzerine söylenecek sözleri, salim akılla söylemek durumundayız” dedi. FACİADAN DERS ÇIKARILSIN “Türkiye gibi yangın riski büyük bir alana sahip ülkede bakanlığın sorumluluğunu başkasına yöneltemezsiniz” diyen Uysal şöyle konuştu; “Umarım bu yaşanan felaket başta ülkeyi yönetenlerin zihninde bir büyük şuur sıçramasına vesile olsun. Bu yaşanan faciadan ders çıkarılsın ama bizim kaderimiz yaşadıklarımızdan ders almamak. O açıdan ben tüm Antalya’mıza, Manavgat’ımıza, Gündoğmuş’umuza ve yangın felaketini yaşayan tüm şehirlerimize, ilçelerimize geçmiş olsun diyorum. Yangınlara karşı adanmışlık ruhuyla belediyeleriyle, idaresiyle, vatandaşıyla bir mücadele yürütülüyor. Umarım kısa sürede son bulur.” GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkezi’nde çalışmaları yakından görme fırsatı olduğunu söyleyen Uysal, “Başta Muhittin Böcek başkanımız olmak üzere gecesini gündüzüne katarak yangınların söndürülmesi için görev yapan itfaiyeler başta olmak üzere tüm görevlilere teşekkür ediyoruz. Antalya’nın acılarını paylaşıyoruz ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Demokrat Parti Genel Başkanı Güktekin Uysal, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu’da bulunan Manavgat Afet Yönetim Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Böcek ve ekibine teşekkür etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Güktekin Uysal, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu’da bulunan Manavgat Afet Yönetim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek ile görüşen Uysal, yangından zarar görenlere geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başkan Muhittin Böcek ve ekibine gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti.

Manavgat ve çevre illerde çıkan yangınlar sürerken siyasi partilerin genel başkanları da Antalya’yı ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerini iletmeye devam ediyor. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve beraberindekiler ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar ve yangının son durumu hakkında bilgi aldı.

KRİZİ YÖNETMELİYİZ

Manavgat Afet Yönetim Merkezi ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yangının en az zaiyatla atlatılmasının birinci öncelik olduğunu söyledi. Uysal “Merkezi hükümet, belediyeler ve sivil toplum örgütlerinin birlikte yapacağı çalışmalarla bu sürecin içerisinden çıkmalıyız. Bir kriz yönetimi yapmak zorundayız. İmkanları eldeki kaynakları azami noktada ortak sevk ve idare ile bu krizi yönetmeliyiz” dedi.

TALİHSİZ AÇIKLAMALAR YAPILIYOR

Yangınla ilgili talihsiz açıklamalar yapıldığına dikkat çeken Genel Başkan Uysal, “Yangınla mücadele edeceğimize belediyelerle mücadele ediyoruz. Medyayla, basınla mücadele ediyoruz. Sivil toplum örgütleri ile mücadele ediyoruz. Bizim gönlümüz böyle bir acının yaşandığı noktada olayı bir siyasi rekabet parantezine sıkıştırmak değil. Söylenecek çok söz var ama biz bugün dilimizi ısırarak sözlerimizi söylemeye gayret gösteriyoruz. Acılar yaşanıyor. Acıların üzerine söylenecek sözleri, salim akılla söylemek durumundayız” dedi.

FACİADAN DERS ÇIKARILSIN

“Türkiye gibi yangın riski büyük bir alana sahip ülkede bakanlığın sorumluluğunu başkasına yöneltemezsiniz” diyen Uysal şöyle konuştu; “Umarım bu yaşanan felaket başta ülkeyi yönetenlerin zihninde bir büyük şuur sıçramasına vesile olsun. Bu yaşanan faciadan ders çıkarılsın ama bizim kaderimiz yaşadıklarımızdan ders almamak. O açıdan ben tüm Antalya’mıza, Manavgat’ımıza, Gündoğmuş’umuza ve yangın felaketini yaşayan tüm şehirlerimize, ilçelerimize geçmiş olsun diyorum. Yangınlara karşı adanmışlık ruhuyla belediyeleriyle, idaresiyle, vatandaşıyla bir mücadele yürütülüyor. Umarım kısa sürede son bulur.”

GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkezi’nde çalışmaları yakından görme fırsatı olduğunu söyleyen Uysal, “Başta Muhittin Böcek başkanımız olmak üzere gecesini gündüzüne katarak yangınların söndürülmesi için görev yapan itfaiyeler başta olmak üzere tüm görevlilere teşekkür ediyoruz. Antalya’nın acılarını paylaşıyoruz ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.