Demre’nin En İşlek Caddesi Konforlu Hale Geliyor

Belediyeler 03.06.2021 - 20:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2783+ kez okundu.
 

Demre’nin En İşlek Caddesi Konforlu Hale Geliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu alt yapısını yenilediği Demre’nin Gökyazı Mahallesi Ertuğrul Günay Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Demre’nin en işlek caddesi daha konforlu ve güvenli hale gelecek.
Büyükşehir’den önce alt yapı sonra asfalt çalışması Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu alt yapısını yenilediği Demre’nin Gökyazı Mahallesi Ertuğrul Günay Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Demre’nin en işlek caddesi daha konforlu ve güvenli hale gelecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre’nin en işlek caddelerinden olan Gökyazı Mahallesi Ertuğrul Günay Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Daha önce kilitli parke taşı ile kaplı cadde üzerinde kazaların yaşanması ve çökme meydana gelmesi nedeniyle harekete geçen Büyükşehir Belediyesi önce caddede alt yapı çalışması gerçekleştirdi. Caddenin eskiyen içme suyu alt yapısı tamamen yenilendi. Ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı cadde üzerinde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Demre’nin en işlek caddesi olması nedeniyle ekiplerin gece gündüz sürdürdüğü çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, yol sıcak asfaltla kaplanacak. KISA SÜREDE TAMAMLANACAK Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin, Başkan Böcek’in geçtiğimiz günlerde Demre ziyareti sırasında caddenin asfaltlanması yönünde talimat verdiğini belirterek, “Cadde üzerinde araç geçişi sırasında ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Parke taşla kaplı olması nedeniyle hem gürültü hem kaza oluyordu. Vatandaş ve esnaf büyük sıkıntı yaşıyordu. Büyükşehir Belediyesi olarak hemen çalışmalara başladık. Caddeyi kısa sürede asfaltlayacağız ve vatandaşımızın hizmetine açacağız” dedi. BAŞKAN KOCAKAYA’DAN TEŞEKKÜR Çalışmaları yerinde takip eden Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da Demre’nin en önemli ve en işlek caddesi olan Ertuğrul Günay Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmadan mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Kocakaya, “Caddemiz ergonomik değildi. Ciddi anlamda bozulma vardı. Hemşehrilerimiz şikayet ediyorlardı. Muhittin Başkanımızdan rica ettik. Hiç zaman kaybetmeden talimat verdi.  Önce alt yapı çalışması tamamlandı. İçme suyu boruları değiştirildi. Şimdi sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Biz birlikte yaparız derken bunu kastetmiştik. Biz de gereken desteği veriyoruz. Yakın zamanda güzel bir caddeye kavuşacağız” diye konuştu. BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ GİDERİLDİ Demre Gökyazı Mahalle Muhtarı Sezai Teke de içme suyu konusunda basınç düşüklüğünden kaynaklı sorunlar yaşandığını belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin bu çalışması çok iyi oldu. İçme suyu boruları yenilendi. Daha güçlü su gelmeye başladı. Asfalt işi tamamlanıp Gökyazı Mahallesi modern bir hizmete kavuşmuş olacak. Başkanımıza teşekkür ederim” dedi. ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Ertuğrul Günay Caddesi üzerinde iş yeri bulunan esnaf da çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. İlyas Aydoğan, “Çok rahatsızdık. Günde iki üç kez kaza oluyordu. Motorlar parke taşlardan dolayı kayıyordu. Büyükşehir Belediyemiz çok güzel bir çalışma yapıyor. Caddemiz güzelleşiyor. Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu alt yapısını yenilediği Demre’nin Gökyazı Mahallesi Ertuğrul Günay Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Demre’nin en işlek caddesi daha konforlu ve güvenli hale gelecek.

Büyükşehir’den önce alt yapı sonra asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu alt yapısını yenilediği Demre’nin Gökyazı Mahallesi Ertuğrul Günay Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Demre’nin en işlek caddesi daha konforlu ve güvenli hale gelecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre’nin en işlek caddelerinden olan Gökyazı Mahallesi Ertuğrul Günay Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Daha önce kilitli parke taşı ile kaplı cadde üzerinde kazaların yaşanması ve çökme meydana gelmesi nedeniyle harekete geçen Büyükşehir Belediyesi önce caddede alt yapı çalışması gerçekleştirdi. Caddenin eskiyen içme suyu alt yapısı tamamen yenilendi. Ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı cadde üzerinde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Demre’nin en işlek caddesi olması nedeniyle ekiplerin gece gündüz sürdürdüğü çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, yol sıcak asfaltla kaplanacak.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin, Başkan Böcek’in geçtiğimiz günlerde Demre ziyareti sırasında caddenin asfaltlanması yönünde talimat verdiğini belirterek, “Cadde üzerinde araç geçişi sırasında ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Parke taşla kaplı olması nedeniyle hem gürültü hem kaza oluyordu. Vatandaş ve esnaf büyük sıkıntı yaşıyordu. Büyükşehir Belediyesi olarak hemen çalışmalara başladık. Caddeyi kısa sürede asfaltlayacağız ve vatandaşımızın hizmetine açacağız” dedi.

BAŞKAN KOCAKAYA’DAN TEŞEKKÜR

Çalışmaları yerinde takip eden Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da Demre’nin en önemli ve en işlek caddesi olan Ertuğrul Günay Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmadan mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Kocakaya, “Caddemiz ergonomik değildi. Ciddi anlamda bozulma vardı. Hemşehrilerimiz şikayet ediyorlardı. Muhittin Başkanımızdan rica ettik. Hiç zaman kaybetmeden talimat verdi.  Önce alt yapı çalışması tamamlandı. İçme suyu boruları değiştirildi. Şimdi sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Biz birlikte yaparız derken bunu kastetmiştik. Biz de gereken desteği veriyoruz. Yakın zamanda güzel bir caddeye kavuşacağız” diye konuştu.

BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ GİDERİLDİ

Demre Gökyazı Mahalle Muhtarı Sezai Teke de içme suyu konusunda basınç düşüklüğünden kaynaklı sorunlar yaşandığını belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin bu çalışması çok iyi oldu. İçme suyu boruları yenilendi. Daha güçlü su gelmeye başladı. Asfalt işi tamamlanıp Gökyazı Mahallesi modern bir hizmete kavuşmuş olacak. Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Ertuğrul Günay Caddesi üzerinde iş yeri bulunan esnaf da çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. İlyas Aydoğan, “Çok rahatsızdık. Günde iki üç kez kaza oluyordu. Motorlar parke taşlardan dolayı kayıyordu. Büyükşehir Belediyemiz çok güzel bir çalışma yapıyor. Caddemiz güzelleşiyor. Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.