Dengi Dengine Ayakta Alkışlandı

Kültür-Sanat 27.05.2019 - 19:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2152+ kez okundu.
 

Dengi Dengine Ayakta Alkışlandı

Ramazan ayında halkla sanatı buluşturan Döşemealtı Belediyesi’nin Halk Tiyatrosu (DHT)  bu yıl da geleneği sürdürdü. DHT sanatçıları bu yıl “Dengi Dengi”ne isimli oyun ile tiyatroseverleri buluşturdu. Kent Meydanı Anfi Tiyatroda sahnelenen müzikli komedi oyunu izleyicilerden tam not aldı. 2016 yılında kurulan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun geleneksel hale getirdiği "Ramazan Buluşmaları" kapsamında geleneksel Türk Tiyatrosu ortaoyunu metinlerinden derlenen müzikli komedi oyunu bu yıl "Dengi Dengine" isimli oyunla seyirci karşısına çıktı. İlk oyun 17 Mayıs'ta Yeşilbayır Atatürk Kültür Parkı Amfi Tiyatro'da iftar sonrası sahnelendi. Büyük beğeni toplayan Tadımlık Müzikli Komedi oyun 19 Mayıs'ta aynı yerde bir kez daha tiyatroseverlerle buluştu. Döşemealtılıları kahkahaya boğan "Dengi Dengine" isimli oyun 24 ve 26 Mayıs tarihlerinde de Döşemealtı Kent Meydanı'nda seyirciyle buluştu. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan'ın yönettiği oyun izleyicilerden büyük alkış aldı. Dengi Dengi’ne isimli oyun 30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 20.45'te Döşemealtı Kent Meydanı'nda son kez tiyatroseverlerle buluşacak.

Ramazan ayında halkla sanatı buluşturan Döşemealtı Belediyesi’nin Halk Tiyatrosu (DHT)  bu yıl da geleneği sürdürdü. DHT sanatçıları bu yıl “Dengi Dengi”ne isimli oyun ile tiyatroseverleri buluşturdu. Kent Meydanı Anfi Tiyatroda sahnelenen müzikli komedi oyunu izleyicilerden tam not aldı.

2016 yılında kurulan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun geleneksel hale getirdiği "Ramazan Buluşmaları" kapsamında geleneksel Türk Tiyatrosu ortaoyunu metinlerinden derlenen müzikli komedi oyunu bu yıl "Dengi Dengine" isimli oyunla seyirci karşısına çıktı.

İlk oyun 17 Mayıs'ta Yeşilbayır Atatürk Kültür Parkı Amfi Tiyatro'da iftar sonrası sahnelendi. Büyük beğeni toplayan Tadımlık Müzikli Komedi oyun 19 Mayıs'ta aynı yerde bir kez daha tiyatroseverlerle buluştu. Döşemealtılıları kahkahaya boğan "Dengi Dengine" isimli oyun 24 ve 26 Mayıs tarihlerinde de Döşemealtı Kent Meydanı'nda seyirciyle buluştu. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan'ın yönettiği oyun izleyicilerden büyük alkış aldı.

Dengi Dengi’ne isimli oyun 30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 20.45'te Döşemealtı Kent Meydanı'nda son kez tiyatroseverlerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.