Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

16.04.2019 - 22:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1983+ kez okundu.
 

Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Kepez İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından organize edilen "Sağlıklıyım Çünkü Güvenilir Gıda Tüketiyorum" konulu resim sergisinin açılışı yapılan törenle gerçekleştirildi.
Sergiye, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Müdür Yardımcısı Serbülent Ünal Şube Müdürlerimiz Asım Karabulut, İbrahim Irmak, Ahmet Özen, Erdal Tekşut, Muratpaşa İlçe Müdürü Erdem Özmen, Döşemealtı İlçe Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy, Kepez İlçe Müdürü Dr. Bilge Gözen, Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, okul müdürleri kurum temsilcileri, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı. Kepez İlçesi’ndeki 54 okuldan 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği resim yarışmasında “Sağlıklıyım çünkü güvenilir gıda tüketiyorum” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz bisiklet, scooter, paten ve kırtasiye hediyeleri ile ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilerimizin ödül töreninden sonra sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergiyi ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız Mimar Sinan kongre Merkezi Düden salonuna gidebilirler.
Kepez İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından organize edilen "Sağlıklıyım Çünkü Güvenilir Gıda Tüketiyorum" konulu resim sergisinin açılışı yapılan törenle gerçekleştirildi.

Sergiye, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Müdür Yardımcısı Serbülent Ünal Şube Müdürlerimiz Asım Karabulut, İbrahim Irmak, Ahmet Özen, Erdal Tekşut, Muratpaşa İlçe Müdürü Erdem Özmen, Döşemealtı İlçe Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy, Kepez İlçe Müdürü Dr. Bilge Gözen, Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, okul müdürleri kurum temsilcileri, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kepez İlçesi’ndeki 54 okuldan 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği resim yarışmasında “Sağlıklıyım çünkü güvenilir gıda tüketiyorum” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz bisiklet, scooter, paten ve kırtasiye hediyeleri ile ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrencilerimizin ödül töreninden sonra sergi açılışı gerçekleştirildi.

Sergiyi ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız Mimar Sinan kongre Merkezi Düden salonuna gidebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.