Dev Sahnede Bayram Coşkusu

Magazin 01.08.2020 - 21:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2125+ kez okundu.
 

Dev Sahnede Bayram Coşkusu

Birol Dosinia Luxury Hotel misafirlerini eğlendirdi
Birol Dosinia Luxury Hotel misafirlerini eğlendirdi  Kurban Bayramı yoğunluğu turizm sektörünün yüzünü güldürdü. İç pazarda yaşanan hareketlilik bir çok sektörüde memnun etti.  Tatilcilere Dosinia Luxury Resort Hotel'de Kurban Bayramı’nda havuz üstüne kurulan dev bir sahneden seslenen Birol Tokat, şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşattı. ANTALYA’NIN sevilen sesi Birol Tokat Kurban Bayramı’nın birinci günü Kemer Beldibi’nde bulunan, Dosinia Luxury Resort Hotel’de havuz üstünde kurulan dev bir platformda sahneye çıktı. Hayranlarıyla mutlu bir tatil akşamında ve bayramın birinci gününde buluşan Birol, yeni şarkılarıyla da adeta sahne ile hasret giderdi. COVID - 19 salgın hastalığı nedeniyle tüm tedbirlerin alındığı ve mesafeli bir ortamda gerçekleşen konserde tatilciler, güvenli eğlencenin tadını çıkardı.  
Birol Dosinia Luxury Hotel misafirlerini eğlendirdi

Birol Dosinia Luxury Hotel misafirlerini eğlendirdi

 Kurban Bayramı yoğunluğu turizm sektörünün yüzünü güldürdü. İç pazarda yaşanan hareketlilik bir çok sektörüde memnun etti.  Tatilcilere Dosinia Luxury Resort Hotel'de Kurban Bayramı’nda havuz üstüne kurulan dev bir sahneden seslenen Birol Tokat, şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşattı.

ANTALYA’NIN sevilen sesi Birol Tokat Kurban Bayramı’nın birinci günü Kemer Beldibi’nde bulunan, Dosinia Luxury Resort Hotel’de havuz üstünde kurulan dev bir platformda sahneye çıktı. Hayranlarıyla mutlu bir tatil akşamında ve bayramın birinci gününde buluşan Birol, yeni şarkılarıyla da adeta sahne ile hasret giderdi. COVID - 19 salgın hastalığı nedeniyle tüm tedbirlerin alındığı ve mesafeli bir ortamda gerçekleşen konserde tatilciler, güvenli eğlencenin tadını çıkardı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.