Deva Partisi Antalya İl Başkanlığından Gazi’ye Hakaret -ÖzelHaber

Politika 01.07.2022 - 21:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2369+ kez okundu.
 

Deva Partisi Antalya İl Başkanlığından Gazi’ye Hakaret -ÖzelHaber

Göreve geldiğinden bu yana büyük tepkiler alan mevcut Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner’in bir türlü DEVA Antalya’yı sadece tabela partisi olarak kalmasından öteye götürememesi partilileri rahatsız etti.
Göreve geldiğinden bu yana büyük tepkiler alan mevcut Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner’in bir türlü DEVA Antalya’yı sadece tabela partisi olarak kalmasından öteye götürememesi partilileri rahatsız etti. Deva partisinden birçok istifaların geleceği duyumları üzerine Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin İle telefonda konuşan Gazi Yalçın Kaçar“ Deva Partisine ilk kez Av. Süleyman Akıncı tarafından davet edildim. Hiçbir partide Şehit Gazi Ve Engellileri temsil eden hiçbir benim vasfımda kimse yok. Ben gaziyim ben bu vatan için bir uzvumu verdim. Seve seve yine veririm bu vatan için. Gelen bu teklife hayır demedim. Daha önceki görev yaptığım İl başkanları Sayın Süleyman Akıncı ve Sayın Özgür Özbek’le çalıştım ancak hiçbir sorun yaşamadan yönetim kurulunda aksatmadan çalıştım. Hiçbir şekilde Sayın Süleyman Akıncı ve Sayın Özgür Özbek tarından hiçbir şekilde rencide edilmedim. Ancak şu andaki Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner tarafından öyle bir rencide edildim ki! Ben bunu hak etmedim.   Her iki dönemde de yönetimde olduğum için hiçbir şekilde bana para muhabbeti yapılmadı. Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner il başkanı olduğunda beni ofisine çağırdığında beraber çalışmak istediğini teklif ettiğinde ben hiçbir şekilde yönetimde olduğum sürece para veremeyeceğimi beyan ettim. Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner ise “Sen gazisin sen bu vatana vereceğini verdin senden hiçbir türlü para muhabbeti olmayacağını açıkladı.”  Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner dün beni cepten arayıp yönetim kurulunda olmama rağmen ödeme yapmadığım için yedek üye olarak görevlendirildiğimi açıkladı. Bugün gelinen durumda Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner yönetimde olmam için para istemesi çok zoruma gitti. Biz bu siyasi yola Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan için yola çıktık. Gecemizi gündüzümüze kattık. Gelinen durum ise Deva Partisi Antalya çok vahim” dedi. Antalya Deva partisinden birçok istifalar beklenildiği gelen bilgiler arasında. Antalya Deva Partisinin Yönetim ve Kademelerinde( İl Başkan Yardımcılığı –İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu vb. görevler)  görev alabilmek için kişilerden yüklü miktarda para istenildiği gelen iddialar arasında.
Göreve geldiğinden bu yana büyük tepkiler alan mevcut Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner’in bir türlü DEVA Antalya’yı sadece tabela partisi olarak kalmasından öteye götürememesi partilileri rahatsız etti.

Göreve geldiğinden bu yana büyük tepkiler alan mevcut Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner’in bir türlü DEVA Antalya’yı sadece tabela partisi olarak kalmasından öteye götürememesi partilileri rahatsız etti.

Deva partisinden birçok istifaların geleceği duyumları üzerine Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin İle telefonda konuşan Gazi Yalçın Kaçar“ Deva Partisine ilk kez Av. Süleyman Akıncı tarafından davet edildim.

Hiçbir partide Şehit Gazi Ve Engellileri temsil eden hiçbir benim vasfımda kimse yok.

Ben gaziyim ben bu vatan için bir uzvumu verdim. Seve seve yine veririm bu vatan için.

Gelen bu teklife hayır demedim. Daha önceki görev yaptığım İl başkanları Sayın Süleyman Akıncı ve Sayın Özgür Özbek’le çalıştım ancak hiçbir sorun yaşamadan yönetim kurulunda aksatmadan çalıştım.

Hiçbir şekilde Sayın Süleyman Akıncı ve Sayın Özgür Özbek tarından hiçbir şekilde rencide edilmedim.

Ancak şu andaki Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner tarafından öyle bir rencide edildim ki!

Ben bunu hak etmedim.  

Her iki dönemde de yönetimde olduğum için hiçbir şekilde bana para muhabbeti yapılmadı.

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner il başkanı olduğunda beni ofisine çağırdığında beraber çalışmak istediğini teklif ettiğinde ben hiçbir şekilde yönetimde olduğum sürece para veremeyeceğimi beyan ettim.

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner ise “Sen gazisin sen bu vatana vereceğini verdin senden hiçbir türlü para muhabbeti olmayacağını açıkladı.”

 Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner dün beni cepten arayıp yönetim kurulunda olmama rağmen ödeme yapmadığım için yedek üye olarak görevlendirildiğimi açıkladı.

Bugün gelinen durumda Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner yönetimde olmam için para istemesi çok zoruma gitti.

Biz bu siyasi yola Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan için yola çıktık.

Gecemizi gündüzümüze kattık.

Gelinen durum ise Deva Partisi Antalya çok vahim” dedi.

Antalya Deva partisinden birçok istifalar beklenildiği gelen bilgiler arasında.

Antalya Deva Partisinin Yönetim ve Kademelerinde( İl Başkan Yardımcılığı –İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu vb. görevler)  görev alabilmek için kişilerden yüklü miktarda para istenildiği gelen iddialar arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.