Devrim Kök’ten Başkan Küçükuru’ya Ziyaret

Gündem 18.06.2020 - 23:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2748+ kez okundu.
 

Devrim Kök’ten Başkan Küçükuru’ya Ziyaret

25. Dönem CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu makamında ziyaret etti.
25. Dönem CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu makamında ziyaret etti.     Ziyarette konuşan 25. Dönem CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, "İbradı en hızlı gelişen ilçelerimizdir. Başkanımız Serkan Küçükkuru göreve geldiği andan itibaren yoğun ve hızlı bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. İbradı Belediyemizde yapılacak çok iş olduğunu biliyoruz, Sayın Başkanımızın gücüne güç katacak projelerini hayata geçirme noktasında bizler de kendisini destekleyeceğiz” dedi.   Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, “Belediyecilik; samimiyet ve gayretle çalışmayı gerektiren uzun soluklu bir yolculuk. Bu uzun soluklu yolculukta İbradı Belediyesi olarak bizim için vatandaşımızın memnuniyeti hep ön planda olmuştur. İnsanı merkeze alan bir bakış açısıyla her yaştan İbradı’da hizmetine koşuyoruz. İbradı’yı cazibe merkezi haline getirmek için birlik ve beraberlik çalışıyoruz. İlçemiz fiziki, sosyal ve kültürel belediyecilik adına örnek olacak ilçe. İlçemize hizmet etme heyecanı bizi daima dinamik kılmış, zinde tutmuştur. Ekonomisi, sanayisi, sosyal hayatı ve şehirleşme çalışmalarıyla bir bütün olarak hareket ederek, yolumuza devam edeceğiz. Vekilim kardeşim Devrim Kök memleketi İbradı da bizi ziyaret etti. İbradı Spor Kulübümüzle yeni sahamızın açılış maçını birlikte yaptık. Vekilimize bu nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.  
25. Dönem CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu makamında ziyaret etti.

25. Dönem CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu makamında ziyaret etti.  

 

Ziyarette konuşan 25. Dönem CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, "İbradı en hızlı gelişen ilçelerimizdir. Başkanımız Serkan Küçükkuru göreve geldiği andan itibaren yoğun ve hızlı bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. İbradı Belediyemizde yapılacak çok iş olduğunu biliyoruz, Sayın Başkanımızın gücüne güç katacak projelerini hayata geçirme noktasında bizler de kendisini destekleyeceğiz” dedi.

 

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, “Belediyecilik; samimiyet ve gayretle çalışmayı gerektiren uzun soluklu bir yolculuk. Bu uzun soluklu yolculukta İbradı Belediyesi olarak bizim için vatandaşımızın memnuniyeti hep ön planda olmuştur. İnsanı merkeze alan bir bakış açısıyla her yaştan İbradı’da hizmetine koşuyoruz. İbradı’yı cazibe merkezi haline getirmek için birlik ve beraberlik çalışıyoruz. İlçemiz fiziki, sosyal ve kültürel belediyecilik adına örnek olacak ilçe. İlçemize hizmet etme heyecanı bizi daima dinamik kılmış, zinde tutmuştur. Ekonomisi, sanayisi, sosyal hayatı ve şehirleşme çalışmalarıyla bir bütün olarak hareket ederek, yolumuza devam edeceğiz. Vekilim kardeşim Devrim Kök memleketi İbradı da bizi ziyaret etti. İbradı Spor Kulübümüzle yeni sahamızın açılış maçını birlikte yaptık. Vekilimize bu nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.