DHT'den İftarlık Güldürü

Kültür-Sanat 20.05.2019 - 19:42, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1890+ kez okundu.
 

DHT'den İftarlık Güldürü

Ramazan ayında geleneksel olarak halkla sanatı buluşturan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT) , bu Ramazan ayında da iftarın ardından sahnelenen "Dengi Dengine" isimli oyunla Döşemealtılıları güldürdü.
Döşemealtı Belediyesi'nin ilçede kültür sanat alanındaki boşluğu doldurmak, Döşemealtılıların sanatsal etkinlik ihtiyacını karşılamak amacıyla kurduğu DHT, 2016 yılında kurulduktan kısa bir süre sonra Ramazan ayı münasebetiyle mahallelerde ortaoyunu sergilemekle işe başladı. Bu yıl Ramazan ayında da geleneği bozmayan DHT, geleneksel Türk Tiyatrosu ortaoyunu metinlerinden derlenen müzikli komedi oyunu "Dengi Dengine" isimli oyunla seyirci karşısına çıktı. 17 Mayıs'ta Yeşilbayır Amfi Tiyatro'da iftar sonrası sahnelenen ilk oyun büyük beğeni topladı. DHT Genel Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan'ın yönettiği oyun dün akşam Yeşilbayır Amfi Tiyatro'da tekrar sahne aldı. İzleyicileri kahkahaya boğan oyun 24-26-30 Mayıs tarihlerinde Döşemealtı Kent Meydanı'nda saat 20.45'te tiyatroseverlerle buluşacak.
Ramazan ayında geleneksel olarak halkla sanatı buluşturan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT) , bu Ramazan ayında da iftarın ardından sahnelenen "Dengi Dengine" isimli oyunla Döşemealtılıları güldürdü.

Döşemealtı Belediyesi'nin ilçede kültür sanat alanındaki boşluğu doldurmak, Döşemealtılıların sanatsal etkinlik ihtiyacını karşılamak amacıyla kurduğu DHT, 2016 yılında kurulduktan kısa bir süre sonra Ramazan ayı münasebetiyle mahallelerde ortaoyunu sergilemekle işe başladı.

Bu yıl Ramazan ayında da geleneği bozmayan DHT, geleneksel Türk Tiyatrosu ortaoyunu metinlerinden derlenen müzikli komedi oyunu "Dengi Dengine" isimli oyunla seyirci karşısına çıktı. 17 Mayıs'ta Yeşilbayır Amfi Tiyatro'da iftar sonrası sahnelenen ilk oyun büyük beğeni topladı.

DHT Genel Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan'ın yönettiği oyun dün akşam Yeşilbayır Amfi Tiyatro'da tekrar sahne aldı. İzleyicileri kahkahaya boğan oyun 24-26-30 Mayıs tarihlerinde Döşemealtı Kent Meydanı'nda saat 20.45'te tiyatroseverlerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.