Dijital Tır Burdur’da

Asayiş 13.04.2021 - 19:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2250+ kez okundu.
 

Dijital Tır Burdur’da

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının, ülkemizdeki milli, tarihi, kültürel, bilimsel ve teknolojik dijital sunumların anlatıldığı ‘Dijital Tır’ı, 9’uncu durağı olan Burdur Cumhuriyet Meydanında ziyarete açıldı.
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının, ülkemizdeki milli, tarihi, kültürel, bilimsel ve teknolojik dijital sunumların anlatıldığı ‘Dijital Tır’ı,  9’uncu durağı olan Burdur Cumhuriyet Meydanında ziyarete açıldı. Dijital Tır’ın ilk ziyaretçisi olan Burdur Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki heyete İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler eşlik etti. Vali Arslantaş’ı karşılayan Diler; “iletişimin tüm araç ve yöntemleri ile Türkiye’nin her alanda nitelikli temsilini sağlamak ve bu doğrultuda Türkiye markasını güçlendirmek” ilkesini vizyon alan İletişim Başkanlığının milli kültürel değerlerimiz ile vizyon projelerimizin tanıtılması ve anlatılması amacıyla Edirne’den yola çıkardığı Dijital Tır’ın ziyaretçilere, yeni gösterim tekniklerinin uygulamalarıyla da keyifli anlar yaşatacağını belirterek tüm Burdurluları tırı ziyarete davet etti. Burdur Valisi Ali Arslantaş, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının Dijital Tırı bugün itibariyle vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı. Burada ülkemizin milli gururu olmuş projelerin tanıtıldığı, çalışma sistemlerinin, belki küçük oyunlarla deneyimlendiği tanıtım amacıyla hazırlanmış güzel bir faaliyet olduğunu gördük. Bu hizmet için İletişim Başkanlığına teşekkür ediyorum.”  diyerek Dijital Tır’ın Burdur’da bulunmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. 52 hafta boyunca 52 il ziyareti planlanan tır 13-16 Nisan 2021 tarihlerinde Kovid-19 tedbirleri uygulanarak 12:00 ve 19:00 saatleri arasında Burdur’da ziyarete açık olacak. Holografik sunucu eşliğinde ziyarete açılan Dijital Tır’da, harekete duyarlı ekran, 3 boyutlu sanal kutu ve yeşil perde deneyim alanları bulunuyor. Dijital Tır, Burdur’un ardından 20-23 Nisan tarihleri arasında da Isparta’da kapısını ziyaretçilere açacak. Dijital Tır ile ilgili tüm güzergah ve detaylara www.dijitaltır.org sitesinden ulaşılabilir.  
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının, ülkemizdeki milli, tarihi, kültürel, bilimsel ve teknolojik dijital sunumların anlatıldığı ‘Dijital Tır’ı, 9’uncu durağı olan Burdur Cumhuriyet Meydanında ziyarete açıldı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının, ülkemizdeki milli, tarihi, kültürel, bilimsel ve teknolojik dijital sunumların anlatıldığı ‘Dijital Tır’ı,  9’uncu durağı olan Burdur Cumhuriyet Meydanında ziyarete açıldı.

Dijital Tır’ın ilk ziyaretçisi olan Burdur Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki heyete İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler eşlik etti. Vali Arslantaş’ı karşılayan Diler; “iletişimin tüm araç ve yöntemleri ile Türkiye’nin her alanda nitelikli temsilini sağlamak ve bu doğrultuda Türkiye markasını güçlendirmek” ilkesini vizyon alan İletişim Başkanlığının milli kültürel değerlerimiz ile vizyon projelerimizin tanıtılması ve anlatılması amacıyla Edirne’den yola çıkardığı Dijital Tır’ın ziyaretçilere, yeni gösterim tekniklerinin uygulamalarıyla da keyifli anlar yaşatacağını belirterek tüm Burdurluları tırı ziyarete davet etti.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının Dijital Tırı bugün itibariyle vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı. Burada ülkemizin milli gururu olmuş projelerin tanıtıldığı, çalışma sistemlerinin, belki küçük oyunlarla deneyimlendiği tanıtım amacıyla hazırlanmış güzel bir faaliyet olduğunu gördük. Bu hizmet için İletişim Başkanlığına teşekkür ediyorum.”  diyerek Dijital Tır’ın Burdur’da bulunmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

52 hafta boyunca 52 il ziyareti planlanan tır 13-16 Nisan 2021 tarihlerinde Kovid-19 tedbirleri uygulanarak 12:00 ve 19:00 saatleri arasında Burdur’da ziyarete açık olacak. Holografik sunucu eşliğinde ziyarete açılan Dijital Tır’da, harekete duyarlı ekran, 3 boyutlu sanal kutu ve yeşil perde deneyim alanları bulunuyor.

Dijital Tır, Burdur’un ardından 20-23 Nisan tarihleri arasında da Isparta’da kapısını ziyaretçilere açacak.

Dijital Tır ile ilgili tüm güzergah ve detaylara www.dijitaltır.org sitesinden ulaşılabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.