Dikkat Sizden Notlar Bizden,

Asayiş 13.06.2019 - 00:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2402+ kez okundu.
 

Dikkat Sizden Notlar Bizden,

Ülkemizde karayolu trafik güvenliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın trafik güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen İçişleri Bakanlığımız tarafından “Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük”, “Bu Yolda Hep Birlikteyiz”, “Bu Kemer Sana Çok Yakışır”, “Yaya Öncelikli Trafik” kampanyası faaliyetlerinin devamı niteliğinde; 31 Mayıs - 20 Haziran tarihleri arasında çocuklara yönelik olarak “Dikkat Sizden Notlar Bizden, Karnemi Dolduruyorum Trafiğe Güvenle Çıkıyorum” sloganıyla (100) çocuğa bisiklet yarışması düzenlenmiştir. Bu kapsamda  Vali Münir Karaloğlu İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Sezai Özkurt’ un katılımıyla, Akseki-Antalya Karayolu Asayiş Uygulama Noktası, Antalya-Burdur Karayolu Asayiş Uygulama Noktasındaki araçlar durdurularak araç içerisinde bulunan çocuklarımıza kırmızı düdük, tişört, şapka, İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan bayram kutlama kartları ve bayram şekerleri ile “Sürücü Seyahat Karnesi” dağıtım faaliyeti gerçekleştirilmiştir. Yarışma ile ilgili araçlarda seyahat eden çocuklara bilgiler verilerek, onlardan araç sürücüsü durumundaki büyüklerinin karnelerini tutmaları, not vermeleri, karnelerini #trafikarnem hashtagi ile @TrafikEgm twitter adresine göndermeleri istenmiştir. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından ilimize gönderilen (20.000) adet Sürücü Seyahat Karnesi denetimler esnasında ekiplerimizce yarışma hakkında bilgiler verilerek dağıtılmaya başlanmış ve dağıtımı devam etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yürütülen ortak çalışmalarımızla da kampanyanın başladığı tarihten itibaren ilimizde yoğun olarak kullanılan (6) ayrı kavşakta billboard, (30) ayrı dijital ekran üzerinden de kampanyanın tanıtımı, kampanya süresince devam ettirilecektir.

Ülkemizde karayolu trafik güvenliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın trafik güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen İçişleri Bakanlığımız tarafından “Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük”, “Bu Yolda Hep Birlikteyiz”, “Bu Kemer Sana Çok Yakışır”, “Yaya Öncelikli Trafik” kampanyası faaliyetlerinin devamı niteliğinde; 31 Mayıs - 20 Haziran tarihleri arasında çocuklara yönelik olarak “Dikkat Sizden Notlar Bizden, Karnemi Dolduruyorum Trafiğe Güvenle Çıkıyorum” sloganıyla (100) çocuğa bisiklet yarışması düzenlenmiştir.

Bu kapsamda  Vali Münir Karaloğlu İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Sezai Özkurt’ un katılımıyla, Akseki-Antalya Karayolu Asayiş Uygulama Noktası, Antalya-Burdur Karayolu Asayiş Uygulama Noktasındaki araçlar durdurularak araç içerisinde bulunan çocuklarımıza kırmızı düdük, tişört, şapka, İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan bayram kutlama kartları ve bayram şekerleri ile “Sürücü Seyahat Karnesi” dağıtım faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Yarışma ile ilgili araçlarda seyahat eden çocuklara bilgiler verilerek, onlardan araç sürücüsü durumundaki büyüklerinin karnelerini tutmaları, not vermeleri, karnelerini #trafikarnem hashtagi ile @TrafikEgm twitter adresine göndermeleri istenmiştir.

Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından ilimize gönderilen (20.000) adet Sürücü Seyahat Karnesi denetimler esnasında ekiplerimizce yarışma hakkında bilgiler verilerek dağıtılmaya başlanmış ve dağıtımı devam etmektedir.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yürütülen ortak çalışmalarımızla da kampanyanın başladığı tarihten itibaren ilimizde yoğun olarak kullanılan (6) ayrı kavşakta billboard, (30) ayrı dijital ekran üzerinden de kampanyanın tanıtımı, kampanya süresince devam ettirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.