Dikkat! Su Kesintisi

Belediyeler 16.07.2019 - 23:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2608+ kez okundu.
 

Dikkat! Su Kesintisi

Kundu, Ermenek ve Oteller bölgesinde su kesintisi olacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Güzeloba Mahallesi Oteller Bölgesi'nde yapılacak tamirat çalışması nedeniyle 17 Temmuz Çarşamba günü 07:00-16:00 saatleri arasında oteller bölgesi ile Kundu Mahallesinin tamamı ve Ermenek Mahallesinin bir kısmına su verilemeyecek.   ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri; Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi Oteller belgesinde İçme suyu şebeke hattında meydana gelen arızaya müdahale edecek. Arızanın giderilmesine yönelik 17/07/2019 Çarşamba günü 07:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak olan tamirat çalışmaları nedeniyle zorunlu su kesintisi yapılacak. Kesintiden Oteller bölgesi ile Kundu Mahallesinin tamamı ve Ermenek Mahallesinin bir kısmı etkilenecek. Çalışmaların erken bitirilmesi halinde sürenin dolması beklenmeden şebekeye su verilecek. ASAT yetkilileri, abonelerin söz konusu saatler arasında su ihtiyacını karşılamak için önlem almasını istedi.
Kundu, Ermenek ve Oteller bölgesinde su kesintisi olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Güzeloba Mahallesi Oteller Bölgesi'nde yapılacak tamirat çalışması nedeniyle 17 Temmuz Çarşamba günü 07:00-16:00 saatleri arasında oteller bölgesi ile Kundu Mahallesinin tamamı ve Ermenek Mahallesinin bir kısmına su verilemeyecek.
 
ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri; Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi Oteller belgesinde
İçme suyu şebeke hattında meydana gelen arızaya müdahale edecek. Arızanın giderilmesine yönelik 17/07/2019 Çarşamba günü 07:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak olan tamirat çalışmaları nedeniyle zorunlu su kesintisi yapılacak. Kesintiden Oteller bölgesi ile Kundu Mahallesinin tamamı ve Ermenek Mahallesinin bir kısmı etkilenecek. Çalışmaların erken bitirilmesi halinde sürenin dolması beklenmeden şebekeye su verilecek. ASAT yetkilileri, abonelerin söz konusu saatler arasında su ihtiyacını karşılamak için önlem almasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.