Dinomania Özdilekpark Antalya’ da

Asayiş 29.07.2019 - 22:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3149+ kez okundu.
 

Dinomania Özdilekpark Antalya’ da

Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, Temmuz ayı boyunca çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler düzenlemeye devam ediyor.
Çocukları ve öğrencileri her zaman önemseyen ÖzdilekPark Antalya AVM, misafir öncelikli anlayışı ile Antalya’nın tercih edilen AVM’si olmasının yanı sıra kültür, sanat, spor etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya AVM, yaz tatilinde çocukların doyasıya eğleneceği birbirinden farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya’ nın minik misafirleri geçtiğimiz hafta sonu dünya üzerinde 150 milyon yıl önce yaşayan dinazorlar ile tanıştı. Etkinlikte temaya uygun atölye etkinliklerine ve oyunlara katılan minikler, devasa dinazor dekorlarının yer aldığı etkinlik alanında eğlenceli dakikalar yaşadılar. Temmuz ayı boyunca ÖzdilekPark Antalya’ da her Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden farklı etkinlikler minik misafirlerin beğenisine sunulacak.  
Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, Temmuz ayı boyunca çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler düzenlemeye devam ediyor.

Çocukları ve öğrencileri her zaman önemseyen ÖzdilekPark Antalya AVM, misafir öncelikli anlayışı ile Antalya’nın tercih edilen AVM’si olmasının yanı sıra kültür, sanat, spor etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor.

ÖzdilekPark Antalya AVM, yaz tatilinde çocukların doyasıya eğleneceği birbirinden farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya’ nın minik misafirleri geçtiğimiz hafta sonu dünya üzerinde 150 milyon yıl önce yaşayan dinazorlar ile tanıştı. Etkinlikte temaya uygun atölye etkinliklerine ve oyunlara katılan minikler, devasa dinazor dekorlarının yer aldığı etkinlik alanında eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Temmuz ayı boyunca ÖzdilekPark Antalya’ da her Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden farklı etkinlikler minik misafirlerin beğenisine sunulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.