DÖGEM’in 4. Dönem Üyeleri Yemin Ederek Göreve Başladı

Belediyeler 06.05.2019 - 19:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1775+ kez okundu.
 

DÖGEM’in 4. Dönem Üyeleri Yemin Ederek Göreve Başladı

Döşemealtı Gençlik Meclisi'nde (DÖGEM) dördüncü dönem başladı. Döşemealtı Belediyesi'nin gençlik projeleri arasında yer alan ve ilçedeki gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olması ve kent yönetimine katılmaları amacıyla kurulan DÖGEM'in genç vekilleri mazbatalarını alıp yemin ettikten sonra görevlerine başlayıp ilk toplantılarını yaptı.  Döşemealtı Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen DÖGEM 4’ncü dönem açılış törenine Döşemealtı Belediye Meclis üyeleri Zekeriya Altun ve Abdi Yaraşcı ile belediye birim müdürleri, geçmiş dönem genç vekiller ve yeni seçilen genç vekillerin aileleri katıldı. Bir önceki dönemde görev almış genç vekillere  eğitim katılım sertifikaları verilirken, yeni genç vekillere mazbataları Meclis üyeleri ve seçici kurulda yer alan akademisyenler tarafından verildi.   Türkiye Büyük Millet Meclisi ruhuna uygun olarak planlanan, hiçbir siyasi partiye ya da güce endeksli olmayan Gençlik Meclisi'nin dördüncü dönem vekilleri yemin ettikten sonra geçici olarak Meclis Başkanlığı koltuğuna Belediye Meclis üyesi Zekeriya Altun ile divan katipliklerine en genç vekiller oturarak yemin töreni yapıldı. Yeni seçilen 50 genç vekil mazbata ve rozetlerini aldıktan sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirip aileleriyle birlikte kokteyle katıldılar. 50 Genç vekil 1 yıl boyunca görev yapacak.

Döşemealtı Gençlik Meclisi'nde (DÖGEM) dördüncü dönem başladı. Döşemealtı Belediyesi'nin gençlik projeleri arasında yer alan ve ilçedeki gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olması ve kent yönetimine katılmaları amacıyla kurulan DÖGEM'in genç vekilleri mazbatalarını alıp yemin ettikten sonra görevlerine başlayıp ilk toplantılarını yaptı.

 Döşemealtı Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen DÖGEM 4’ncü dönem açılış törenine Döşemealtı Belediye Meclis üyeleri Zekeriya Altun ve Abdi Yaraşcı ile belediye birim müdürleri, geçmiş dönem genç vekiller ve yeni seçilen genç vekillerin aileleri katıldı. Bir önceki dönemde görev almış genç vekillere  eğitim katılım sertifikaları verilirken, yeni genç vekillere mazbataları Meclis üyeleri ve seçici kurulda yer alan akademisyenler tarafından verildi.  

Türkiye Büyük Millet Meclisi ruhuna uygun olarak planlanan, hiçbir siyasi partiye ya da güce endeksli olmayan Gençlik Meclisi'nin dördüncü dönem vekilleri yemin ettikten sonra geçici olarak Meclis Başkanlığı koltuğuna Belediye Meclis üyesi Zekeriya Altun ile divan katipliklerine en genç vekiller oturarak yemin töreni yapıldı. Yeni seçilen 50 genç vekil mazbata ve rozetlerini aldıktan sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirip aileleriyle birlikte kokteyle katıldılar. 50 Genç vekil 1 yıl boyunca görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.