DokumaPark, Her Mevsim Güzel

Belediyeler 14.10.2020 - 20:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2352+ kez okundu.
 

DokumaPark, Her Mevsim Güzel

Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat adasına dönüştürdüğü DokumaPark, yılın her mevsiminde açan rengarenk çiçeklerle Antalyalıları muhteşem bir doğayla buluşturuyor.
Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat adasına dönüştürdüğü DokumaPark, yılın her mevsiminde açan rengarenk çiçeklerle Antalyalıları muhteşem bir doğayla buluşturuyor. Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı DokumaPark’ın dört bir yanı çiçeklerle renklendi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışması sonucu rengarenk çiçeklere bezenen DokumaPark, ilçe sakinlerine doğanın kucağında muhteşem bir ortam sunuyor. Kepez Belediyesi’nin seralarında yetiştirilen yüzlerce  çiçek türü ile kucaklaşan DokumaPark, ziyaretçilerine  her mevsim rengarenk çiçeklerle bahar havası yaşatıyor.  Argtotis, begonya, cana, caryopteris, ekinezya, gaura, lysmahia, pelargonium grandiflora gibi yüzlerce çiçek türüyle görsel şölen oluşturan kültür sanat adası, renkli görüntüsüyle büyük ilgi çekiyor. Kepez’e bahar gelmiş DokumaPark, doğayla kucaklaşan bitki örtüsü ile her mevsim baharı görmek isteyenleri ağırlıyor. Kepez’in güzelleşmesi için büyük emek harcayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  bir yandan belediye seralarında bitki üretimi yaparken, diğer yandan da refüjler, caddeler ve sokakları rengarenk çiçeklerle donatıyor. Belediye ekipleri, ilçenin dört bir tarafında mevsimlik, yıllık ve çok yıllık olarak ekimi gerçekleştirilen bitkilerin bakımlarını da düzenli olarak yapıyor. Rengarenk açan çiçeklerin aralarındaki otlar temizleniyor, toprakları havalandırılıyor, gün aşırı sulanıyor.
Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat adasına dönüştürdüğü DokumaPark, yılın her mevsiminde açan rengarenk çiçeklerle Antalyalıları muhteşem bir doğayla buluşturuyor.

Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat adasına dönüştürdüğü DokumaPark, yılın her mevsiminde açan rengarenk çiçeklerle Antalyalıları muhteşem bir doğayla buluşturuyor.

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı DokumaPark’ın dört bir yanı çiçeklerle renklendi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışması sonucu rengarenk çiçeklere bezenen DokumaPark, ilçe sakinlerine doğanın kucağında muhteşem bir ortam sunuyor. Kepez Belediyesi’nin seralarında yetiştirilen yüzlerce  çiçek türü ile kucaklaşan DokumaPark, ziyaretçilerine  her mevsim rengarenk çiçeklerle bahar havası yaşatıyor.  Argtotis, begonya, cana, caryopteris, ekinezya, gaura, lysmahia, pelargonium grandiflora gibi yüzlerce çiçek türüyle görsel şölen oluşturan kültür sanat adası, renkli görüntüsüyle büyük ilgi çekiyor.

Kepez’e bahar gelmiş

DokumaPark, doğayla kucaklaşan bitki örtüsü ile her mevsim baharı görmek isteyenleri ağırlıyor. Kepez’in güzelleşmesi için büyük emek harcayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  bir yandan belediye seralarında bitki üretimi yaparken, diğer yandan da refüjler, caddeler ve sokakları rengarenk çiçeklerle donatıyor. Belediye ekipleri, ilçenin dört bir tarafında mevsimlik, yıllık ve çok yıllık olarak ekimi gerçekleştirilen bitkilerin bakımlarını da düzenli olarak yapıyor. Rengarenk açan çiçeklerin aralarındaki otlar temizleniyor, toprakları havalandırılıyor, gün aşırı sulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.