DokumaPark’ta ‘Uno’ Buluşması

Belediyeler 30.08.2021 - 19:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2990+ kez okundu.
 

DokumaPark’ta ‘Uno’ Buluşması

Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle 4-5 Eylül tarihlerinde DokumaPark’ta ‘Uno Fest 2021’ düzenleniyor.
Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle 4-5 Eylül tarihlerinde DokumaPark’ta ‘Uno Fest 2021’ düzenleniyor. Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı DokumaPark, ‘Uno Fest 2021’ etkinliğine ev sahipliği yapacak.  Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle 4-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek festival, Türkiye’nin dört bir köşesindeki Uno tutkunlarını bir araya getirecek. 4 Eylül Cumartesi günü kamp çadırıyla başlayacak olan Uno Fest 2021 etkinlikleri, renkli yarışmalar ve Burcu Söylemez’in konseri ile devam edecek. Modifiye Güzellik Yarışması, Desibel Yarışması ve Orijinallik Yarışmalarının düzenleneceği festivalde, katılımcıları birbirinden özel hediyeler bekliyor.  Antalya Fiat Uno Club Başkanı Oktay Ceylan, tüm Antalyalıları Dokumapark’ta 4-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ‘Uno Fest 2021’ etkinliğine davet etti.
Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle 4-5 Eylül tarihlerinde DokumaPark’ta ‘Uno Fest 2021’ düzenleniyor.

Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle 4-5 Eylül tarihlerinde DokumaPark’ta ‘Uno Fest 2021’ düzenleniyor.

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı DokumaPark, ‘Uno Fest 2021’ etkinliğine ev sahipliği yapacak.  Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle 4-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek festival, Türkiye’nin dört bir köşesindeki Uno tutkunlarını bir araya getirecek. 4 Eylül Cumartesi günü kamp çadırıyla başlayacak olan Uno Fest 2021 etkinlikleri, renkli yarışmalar ve Burcu Söylemez’in konseri ile devam edecek. Modifiye Güzellik Yarışması, Desibel Yarışması ve Orijinallik Yarışmalarının düzenleneceği festivalde, katılımcıları birbirinden özel hediyeler bekliyor.  Antalya Fiat Uno Club Başkanı Oktay Ceylan, tüm Antalyalıları Dokumapark’ta 4-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ‘Uno Fest 2021’ etkinliğine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.