Döşemealtı Kitap Günleri'nin Açılışı Gerçekleştirildi

Gündem 01.08.2019 - 22:56, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2277+ kez okundu.
 

Döşemealtı Kitap Günleri'nin Açılışı Gerçekleştirildi

Belediye Personeli'nden anlamlı kareografi Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen "Döşemealtı Kitap Günleri" nin açılışını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç gerçekleştirdi. Yayınevlerinin standlarını gezen Başkan Genç, yazarlarla sohbet etti. Belediye Personeli de anlamlı bir kareografi oluşturarak, vücutlarıyla "OKU" yazdı.   Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen  Döşemealtı Kitap Günleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Pegasus, Can, Epsilon, İletişim, Doğan, Yakamoz, Elma, Alfa, Everest, Kırmızı Kedi, Siyah Beyaz, 5 Şubat, Altaylı, Ayata, Cadı, Sonsuz, Kırıntı, Uzay, National Coğrafi, Beta Kids, Nova Kids, Akıl Oyunları, Poyraz, Rumeli, Kavim, Paydos, Kesit ve Kaldırım gibi seçkin yayınevlerinin katıldığı Döşemealtı Kitap Günleri'nin açılış kurdelesini Başkan Genç kesti. Başkan Genç, ülkemizdeki okuma alışkanlığını artırmak adına çalışma yaptıklarının altını çizerek, " Toplumların bilimde ve teknolojide ilerlemesi, güçlü bilgi birikimine sahip bireylerle mümkündür. Bu da etkin bir okuma becerisi ve alışkanlığının kazandırılması ile gerçekleşir. Çocuklarımızı kitap kokusuyla büyütülmeli, bu alışkanlığı toplumun her kesimine yaymalıyız” dedi. Yayınevlerinin standlarını gezen Başkan Genç, yazarlarla ve ziyaretçilerle sohbet etti. Belediye personeli de Kent Meydanı'nda anlamlı bir kareografi oluşturarak, vücutlarıyla "OKU" yazdı. Döşemealtı Kitap Günleri 8 Ağustos tarihine kadar Döşemealtı Kent Meydanında saat: 11.00 - 23.00 arasında ziyaret edilebilecek. Kent Meydanındaki etkinlik alanında her gün çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik yarışmalar, eğlence programları, müzik dinletileri yapılacak. Çocukların okuma alışkanlığı kazanması için hikaye/öykü okuma, masal anlatma yarışmaları yapılacak ve her yarışmadan sonra ödüller verilecek.  

Belediye Personeli'nden anlamlı kareografi

Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen "Döşemealtı Kitap Günleri" nin açılışını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç gerçekleştirdi. Yayınevlerinin standlarını gezen Başkan Genç, yazarlarla sohbet etti. Belediye Personeli de anlamlı bir kareografi oluşturarak, vücutlarıyla "OKU" yazdı.  

Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen  Döşemealtı Kitap Günleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Pegasus, Can, Epsilon, İletişim, Doğan, Yakamoz, Elma, Alfa, Everest, Kırmızı Kedi, Siyah Beyaz, 5 Şubat, Altaylı, Ayata, Cadı, Sonsuz, Kırıntı, Uzay, National Coğrafi, Beta Kids, Nova Kids, Akıl Oyunları, Poyraz, Rumeli, Kavim, Paydos, Kesit ve Kaldırım gibi seçkin yayınevlerinin katıldığı Döşemealtı Kitap Günleri'nin açılış kurdelesini Başkan Genç kesti.

Başkan Genç, ülkemizdeki okuma alışkanlığını artırmak adına çalışma yaptıklarının altını çizerek, " Toplumların bilimde ve teknolojide ilerlemesi, güçlü bilgi birikimine sahip bireylerle mümkündür. Bu da etkin bir okuma becerisi ve alışkanlığının kazandırılması ile gerçekleşir. Çocuklarımızı kitap kokusuyla büyütülmeli, bu alışkanlığı toplumun her kesimine yaymalıyız” dedi.

Yayınevlerinin standlarını gezen Başkan Genç, yazarlarla ve ziyaretçilerle sohbet etti. Belediye personeli de Kent Meydanı'nda anlamlı bir kareografi oluşturarak, vücutlarıyla "OKU" yazdı. Döşemealtı Kitap Günleri 8 Ağustos tarihine kadar Döşemealtı Kent Meydanında saat: 11.00 - 23.00 arasında ziyaret edilebilecek.

Kent Meydanındaki etkinlik alanında her gün çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik yarışmalar, eğlence programları, müzik dinletileri yapılacak. Çocukların okuma alışkanlığı kazanması için hikaye/öykü okuma, masal anlatma yarışmaları yapılacak ve her yarışmadan sonra ödüller verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.