Döşemealtı’nda 8 Mart, Konser Ve Tiyatro İle Kutlanacak

Belediyeler 05.03.2019 - 19:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1957+ kez okundu.
 

Döşemealtı’nda 8 Mart, Konser Ve Tiyatro İle Kutlanacak

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Döşemealtı’nda konser ve tiyatro gösterisi ile kutlanacak.
Döşemealtı Belediyesi’nin Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Antalya Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, CKD Türk Müziği Korosu mini bir konser verecek. Şef İsmet Aydın yönetimindeki koronun konserinin ardından CKD Tiyatro Topluluğu, “3. Sayfa” adlı oyunu sahneleyecek. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT) oyuncularından Banu Bakikuşağı Çabar’ın yönettiği oyunda, kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri konu ediliyor. 8 Mart Cuma günü saat 20.00’de, Yeşilbayır Mahallesi’ndeki Yeşilpark Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser ve tiyatro gösterisi ücretsiz.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Döşemealtı’nda konser ve tiyatro gösterisi ile kutlanacak.

Döşemealtı Belediyesi’nin Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Antalya Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, CKD Türk Müziği Korosu mini bir konser verecek. Şef İsmet Aydın yönetimindeki koronun konserinin ardından CKD Tiyatro Topluluğu, “3. Sayfa” adlı oyunu sahneleyecek. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT) oyuncularından Banu Bakikuşağı Çabar’ın yönettiği oyunda, kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri konu ediliyor.

8 Mart Cuma günü saat 20.00’de, Yeşilbayır Mahallesi’ndeki Yeşilpark Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser ve tiyatro gösterisi ücretsiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.