Döşemealtı'nda Kurban Bayramı Hazırlıkları Sürüyor

Belediyeler 05.08.2019 - 22:58, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2470+ kez okundu.
 

Döşemealtı'nda Kurban Bayramı Hazırlıkları Sürüyor

Döşemealtı Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki camilerde detaylı temizlik çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince cami avlusu ve bahçesinde düzenleme yapılırken, bir yandan da cami ve mescitler temizlenerek Kurban Bayramına hazırlanıyor. Döşemealtı Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. İlçedeki 32 mahallede bulunan cami ve mescitlerin avlu ve bahçelerinde bakım ve temizlik çalışmalarını rutin olarak yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ekip sayısını artırıp çalışmalar hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, camilerde çimlerin biçimi, yabancı ot temizliği, ağaç ve bitki budama ile genel temizlik gerçekleştiriyor. Cami temizlik ekibi ise, ilçe genelindeki 62 Cami ve 7 Mescitte, yıl boyu rutin temizlik yaparak ibadete hazırlıyor. Cami Temizleme Ekibi de, Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Cami temizleme ekibi, ibadethanelerde halıları yıkıyor, kapı, pencere ve ayakkabılıkları silip, mihrap, minber, camlar, şadırvan, abdesthane, tuvaletler ve bahçeleri temizliyor.

Döşemealtı Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki camilerde detaylı temizlik çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince cami avlusu ve bahçesinde düzenleme yapılırken, bir yandan da cami ve mescitler temizlenerek Kurban Bayramına hazırlanıyor.

Döşemealtı Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. İlçedeki 32 mahallede bulunan cami ve mescitlerin avlu ve bahçelerinde bakım ve temizlik çalışmalarını rutin olarak yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ekip sayısını artırıp çalışmalar hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, camilerde çimlerin biçimi, yabancı ot temizliği, ağaç ve bitki budama ile genel temizlik gerçekleştiriyor.

Cami temizlik ekibi ise, ilçe genelindeki 62 Cami ve 7 Mescitte, yıl boyu rutin temizlik yaparak ibadete hazırlıyor. Cami Temizleme Ekibi de, Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Cami temizleme ekibi, ibadethanelerde halıları yıkıyor, kapı, pencere ve ayakkabılıkları silip, mihrap, minber, camlar, şadırvan, abdesthane, tuvaletler ve bahçeleri temizliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.