Döşemealtı’nın Gençleri Şampiyon

Spor 04.03.2022 - 21:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2398+ kez okundu.
 

Döşemealtı’nın Gençleri Şampiyon

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, U-18 liginde bayrağı göğüsleyerek Şampiyon oldu.
Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, U-18 liginde bayrağı göğüsleyerek Şampiyon oldu. Kendi liglerinde Şampiyon olan Döşemealtı takımı Play-off’lara yükseldi. Türkiye Şampiyonasında Antalya’yı temsil etmek için Play-off maçlarına çıkacak olan kırmızı-siyah-beyazlılar kazandıkları Şampiyonluğu Döşemealtı halkına armağan etti. Döşemealtı Belediyesi takımı U-18 liginde oynadığı 16 maçtan 14 galibiyet, 1 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldı. Ligi 43 puanla birinci tamamlayarak Şampiyon olan genç takım Play-off’larda başarılı olursa Türkiye Şampiyonasına katılarak hem Antalya’yı hemde Döşemealtı’nı temsil edecek. Kırmızı-siyah-beyazlı takım Şampiyon olarak tamamladığı ligde rakip fileleri tam 52 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Türkiye Şampiyonasında Antalya'yı temsil edecek iki kulüpten birisi olmak için 19 Mart tarihinde başlayacak play off maçlarına hazırlanan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 takımının rakipleride belli oldu. Play-off’larda B grubunda yer alan Döşemealtı takımı Serik Belediyespor, Alanya Kestel Belediyespor ve Şimşek Gençlik ve Spor takımlarıyla karşılaşacak.
Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, U-18 liginde bayrağı göğüsleyerek Şampiyon oldu.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, U-18 liginde bayrağı göğüsleyerek Şampiyon oldu. Kendi liglerinde Şampiyon olan Döşemealtı takımı Play-off’lara yükseldi. Türkiye Şampiyonasında Antalya’yı temsil etmek için Play-off maçlarına çıkacak olan kırmızı-siyah-beyazlılar kazandıkları Şampiyonluğu Döşemealtı halkına armağan etti.

Döşemealtı Belediyesi takımı U-18 liginde oynadığı 16 maçtan 14 galibiyet, 1 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldı. Ligi 43 puanla birinci tamamlayarak Şampiyon olan genç takım Play-off’larda başarılı olursa Türkiye Şampiyonasına katılarak hem Antalya’yı hemde Döşemealtı’nı temsil edecek.

Kırmızı-siyah-beyazlı takım Şampiyon olarak tamamladığı ligde rakip fileleri tam 52 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Türkiye Şampiyonasında Antalya'yı temsil edecek iki kulüpten birisi olmak için 19 Mart tarihinde başlayacak play off maçlarına hazırlanan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 takımının rakipleride belli oldu. Play-off’larda B grubunda yer alan Döşemealtı takımı Serik Belediyespor, Alanya Kestel Belediyespor ve Şimşek Gençlik ve Spor takımlarıyla karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.