DÖSİAD’dan Başkan Genç’e Tebrik Ziyareti

Gündem 23.05.2019 - 01:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3002+ kez okundu.
 

DÖSİAD’dan Başkan Genç’e Tebrik Ziyareti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya’nın en etkin STK’larından Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneğini (DÖSİAD) ağırladı.
Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretine gelen DÖSİAD Yönetimine teşekkür eden Başkan Turgay Genç, “Döşemealtı markasını özellikle yurt dışında son derece başarılı bir şekilde temsil eden DÖSİAD ailesini kutluyorum” dedi. Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Başkanı Gültekin Gencer ve Dernek Yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ki başarısından dolayı tebrik ettiler. Dernek Başkanı Gültekin Gencer, Belediye Başkanı Turgay Genç’e plaket verdi. DÖSİAD’ın yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği faaliyetleri yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu söyleyen Başkan Turgay Genç, “Hepimizin ortak amacı ilçemizin ve bölgemizin tüm dinamiklerini harekete geçirerek daha geniş kitlelere ulaştırmaktır. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Döşemealtı Belediyesi olarak son 5 yılda tarihi başarılara imza attıklarını söyleyen Başkan Genç, “İlçemizde ki değişimi en iyi sizler gözlemliyorsunuz. Eğitimden, sağlığa, alt yapıdan, üst yapıya, kültür sanattan, çevre projelerine kadar hemen her alanda 100’ün üzerinde projeyi ilçemize kazandırdık. Amacımız Döşemealtı’nı Antalya’nın yeni markası yapmak. Yeni dönemde de aynı hedef doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.” Toplantı sonunda Başkan Turgay Genç ve Dernek Yönetimi arasında sokak hayvanlarının sorunlarına yönelik ortak çalışma yapılması kararı alındı.  
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya’nın en etkin STK’larından Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneğini (DÖSİAD) ağırladı.

Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretine gelen DÖSİAD Yönetimine teşekkür eden Başkan Turgay Genç, “Döşemealtı markasını özellikle yurt dışında son derece başarılı bir şekilde temsil eden DÖSİAD ailesini kutluyorum” dedi.

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Başkanı Gültekin Gencer ve Dernek Yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ki başarısından dolayı tebrik ettiler. Dernek Başkanı Gültekin Gencer, Belediye Başkanı Turgay Genç’e plaket verdi.

DÖSİAD’ın yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği faaliyetleri yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu söyleyen Başkan Turgay Genç, “Hepimizin ortak amacı ilçemizin ve bölgemizin tüm dinamiklerini harekete geçirerek daha geniş kitlelere ulaştırmaktır. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Döşemealtı Belediyesi olarak son 5 yılda tarihi başarılara imza attıklarını söyleyen Başkan Genç, “İlçemizde ki değişimi en iyi sizler gözlemliyorsunuz. Eğitimden, sağlığa, alt yapıdan, üst yapıya, kültür sanattan, çevre projelerine kadar hemen her alanda 100’ün üzerinde projeyi ilçemize kazandırdık. Amacımız Döşemealtı’nı Antalya’nın yeni markası yapmak. Yeni dönemde de aynı hedef doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.”

Toplantı sonunda Başkan Turgay Genç ve Dernek Yönetimi arasında sokak hayvanlarının sorunlarına yönelik ortak çalışma yapılması kararı alındı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.