Dr. Neşe Toker Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Politika 30.12.2020 - 20:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3255+ kez okundu.
 

Dr. Neşe Toker Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yıl mesajı yayınlayarak, yeni yıl için iyi dileklerini sundu.
İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yıl mesajı yayınlayarak, yeni yıl için iyi dileklerini sundu. Çin’de başlayarak tüm Dünya’ya yayılan Coronavirüs ’ün (Covid-19) etkisinde geçen 2020’nin yaşadığımız son günlerinde İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yıl mesajı yayınladı. Mesajında Coronavirüs ’ün (Covid-19) ve ekonomideki sorunlara dikkat çeken İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yılda mücadelenin daha etkin olması gerektiğini ifade etti. İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye, zorlu bir yılı geride bırakıyor. Ancak yeni yılda en az 2020 kadar zorlu geçecek. Hâlihazırda ekonomide, yargıda ve eğitimde krizler yaşayan ülkemiz ne yazık ki 2020 senesinde pandemi sürecinin de etkisiyle daha kötü bir duruma düştü. Virüsle mücadele konusunda alınan önlemler de maalesef yetersiz kaldı. Hatta deyim yerindeyse kaş yapmak istenirken göz çıkarıldı. Bugün geldiğimiz noktada esnafımız, tüccarımız borçla, geçim sıkıntısıyla mücadele ederken, öğrencilerimiz yeterli eğitimi alamıyor. Düzgün eğitim alamamış bir nesli kaybedebiliriz. Bu noktada aşıların da yeni yıl ile beraber ülkemizde uygulanmaya başlayacak olmasını en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Yeni yıl İyi Parti olarak bizler için de şans, heyecan ve yeni umutlarla gelecek. Her alanda dile getirdiğimiz erken seçim çağrımızı 2021 yılında daha çok dile getirerek, ülkemizi refaha ve huzura kavuşturmak adına çalışacağız. Türkiye’mizde halkla iç içe yürüttüğümüz çalışmalarımıza, aynı şekilde devam edeceğiz. Hemşerilerimizin sorunlarına, onların istekleri doğrultusunda çözümler bulacağız. Bu düşüncelerle 2021 yılında milletim için huzur, barış, bolluk ve sağlığı Rabbimden diliyor, yeni yılı en içten dileklerimle kutluyorum.”
İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yıl mesajı yayınlayarak, yeni yıl için iyi dileklerini sundu.

İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yıl mesajı yayınlayarak, yeni yıl için iyi dileklerini sundu.

Çin’de başlayarak tüm Dünya’ya yayılan Coronavirüs ’ün (Covid-19) etkisinde geçen 2020’nin yaşadığımız son günlerinde İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yıl mesajı yayınladı.

Mesajında Coronavirüs ’ün (Covid-19) ve ekonomideki sorunlara dikkat çeken İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker, yeni yılda mücadelenin daha etkin olması gerektiğini ifade etti.

İyi Parti Kurucu Kurul Üyesi Dr. Neşe Toker mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye, zorlu bir yılı geride bırakıyor. Ancak yeni yılda en az 2020 kadar zorlu geçecek. Hâlihazırda ekonomide, yargıda ve eğitimde krizler yaşayan ülkemiz ne yazık ki 2020 senesinde pandemi sürecinin de etkisiyle daha kötü bir duruma düştü. Virüsle mücadele konusunda alınan önlemler de maalesef yetersiz kaldı. Hatta deyim yerindeyse kaş yapmak istenirken göz çıkarıldı. Bugün geldiğimiz noktada esnafımız, tüccarımız borçla, geçim sıkıntısıyla mücadele ederken, öğrencilerimiz yeterli eğitimi alamıyor. Düzgün eğitim alamamış bir nesli kaybedebiliriz. Bu noktada aşıların da yeni yıl ile beraber ülkemizde uygulanmaya başlayacak olmasını en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Yeni yıl İyi Parti olarak bizler için de şans, heyecan ve yeni umutlarla gelecek. Her alanda dile getirdiğimiz erken seçim çağrımızı 2021 yılında daha çok dile getirerek, ülkemizi refaha ve huzura kavuşturmak adına çalışacağız. Türkiye’mizde halkla iç içe yürüttüğümüz çalışmalarımıza, aynı şekilde devam edeceğiz. Hemşerilerimizin sorunlarına, onların istekleri doğrultusunda çözümler bulacağız. Bu düşüncelerle 2021 yılında milletim için huzur, barış, bolluk ve sağlığı Rabbimden diliyor, yeni yılı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.