DSP’nin İbradi Belediye Başkan Adayı Mustafa Kozanoğlu

Politika 15.01.2019 - 21:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2377+ kez okundu.
 

DSP’nin İbradi Belediye Başkan Adayı Mustafa Kozanoğlu

İbradi Belediyesinde birçok kademe ’de görev yapan Mustafa Kozanoğlu, DSP’den İbradi Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
Yerel seçimler yaklaştıkça tüm siyasi partilerde olduğu gibi DSP adayları da görücüye çıkmaya başladı. İbradi Belediyesinde görevinde bulunan Mustafa Kozanoğlu  DSP’den İbradi Belediye Başkan adayı oldu. Mustafa Kozanoğlu Adaylık başvurusunu DSP Genel Başkan’ı Önder Aksakal’a yaptı Mustafa Kozanoğlu Kimdir? 10.12.1972 tarihinde İbradi ‘de doğdu ilk ve ortaokulu İbradi ‘de bitirdi. Lise ve Yüksek Okulu açık öğretinden tamamladı. 1994 yılına kadar özel sektörde değişik işlerde çalıştı. Kamu hayatına 1994 yılında İbradi Belediyesinde çalıştı. 2001 yılında İbradi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İbradi Kaymakamlığı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Olarak görev yaptı. 2014 yılında çıkartılan Büyükşehir Yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başladım. 18 Ekim 2014 tarihinden itibaren İbradi Belediyesi'ne geçiş yaparak, belediyede değişik görevlerde bulundu. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için kamu görevimde istifa ederek İbradı Beledi Başkam Adayı oldu. İbradi ’de bir ok dernek ve sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak görev aldı. 2015- 2018 yılları arasında İbradı Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttüm. Evli ve 3 çocuk Babası
İbradi Belediyesinde birçok kademe ’de görev yapan Mustafa Kozanoğlu, DSP’den İbradi Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Yerel seçimler yaklaştıkça tüm siyasi partilerde olduğu gibi DSP adayları da görücüye çıkmaya başladı. İbradi Belediyesinde görevinde bulunan Mustafa Kozanoğlu  DSP’den İbradi Belediye Başkan adayı oldu. Mustafa Kozanoğlu Adaylık başvurusunu DSP Genel Başkan’ı Önder Aksakal’a yaptı

Mustafa Kozanoğlu Kimdir?

10.12.1972 tarihinde İbradi ‘de doğdu ilk ve ortaokulu İbradi ‘de bitirdi. Lise ve Yüksek Okulu açık öğretinden tamamladı.

1994 yılına kadar özel sektörde değişik işlerde çalıştı.

Kamu hayatına 1994 yılında İbradi Belediyesinde çalıştı. 2001 yılında İbradi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İbradi Kaymakamlığı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Olarak görev yaptı.

2014 yılında çıkartılan Büyükşehir Yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başladım.

18 Ekim 2014 tarihinden itibaren İbradi Belediyesi'ne geçiş yaparak, belediyede değişik görevlerde bulundu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için kamu görevimde istifa ederek İbradı Beledi Başkam Adayı oldu. İbradi ’de bir ok dernek ve sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak görev aldı.

2015- 2018 yılları arasında İbradı Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttüm.

Evli ve 3 çocuk Babası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.