Duacı Mahallesinde Hint Keneviri Yetiştirilen Bir İkamete Operasyon Düzenlendi

Asayiş 03.06.2020 - 21:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2355+ kez okundu.
 

Duacı Mahallesinde Hint Keneviri Yetiştirilen Bir İkamete Operasyon Düzenlendi

Ülkemiz bir yandan tüm dünyayı saran KORANAVİRÜS(Covid-19) salgını ile mücadele ederken, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Narkotik Polisinin bir taraftan insanlarımızın hayatını ve sağlığını tehdit eden uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplarla mücadelesi hız kesmeden devam etmektedir. Tüm bu tedbirler devam ederken Kepez ilçesi Duacı Mahallesinde bir adreste C.A. isimli şahsın bahçe içerisinde bulunan serada hint keneviri bitkisi yetiştirdiği bilgisi elde edilmesi üzerine, 01 Haziran günü bahse konu adrese düzenlenen operasyonda;   *   (1.190) Kök Kenevir Bitkisi,   *   Kesilerek kurutulmaya bırakılan (1.014) gram esrar olduğu değerlendirilen madde,   *   (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve bu silaha ait (10) adet fişek ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden şüpheli C.A. hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” “2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” ve “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçlarından işlem yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Ülkemiz bir yandan tüm dünyayı saran KORANAVİRÜS(Covid-19) salgını ile mücadele ederken, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Narkotik Polisinin bir taraftan insanlarımızın hayatını ve sağlığını tehdit eden uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplarla mücadelesi hız kesmeden devam etmektedir.

Tüm bu tedbirler devam ederken Kepez ilçesi Duacı Mahallesinde bir adreste C.A. isimli şahsın bahçe içerisinde bulunan serada hint keneviri bitkisi yetiştirdiği bilgisi elde edilmesi üzerine, 01 Haziran günü bahse konu adrese düzenlenen operasyonda;

  *   (1.190) Kök Kenevir Bitkisi,
  *   Kesilerek kurutulmaya bırakılan (1.014) gram esrar olduğu değerlendirilen madde,
  *   (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve bu silaha ait (10) adet fişek ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden şüpheli C.A. hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” “2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” ve “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçlarından işlem yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.