Düden Şelalesi’nde Ziyaretçilerin Güvenliği İçin Önlem Alındı

Belediyeler 22.08.2020 - 21:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1824+ kez okundu.
 

Düden Şelalesi’nde Ziyaretçilerin Güvenliği İçin Önlem Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Düden Şelalesi’nde ziyaretçilerin güvenliği için bariyer çalışması yapıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Düden Şelalesi’nde ziyaretçilerin güvenliği için bariyer çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında suyun debi ve kuvvetinin yüksek olduğu yerler demir bariyerlerle çevrildi. Antalya’nın doğa harikalarından biri olan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ANSET şirketi tarafından işletilen Düden Şelalesi'nde suyun debi ve kuvveti nedeniyle can güvenliği açısında risk içeren alanlar demir bariyerler ile çevrelendi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmada yaklaşık 300 metre uzunluğunda bir alana bariyer konuldu.  ZİYARETÇİLER DAHA RAHAT GEZEBİLECEK Özellikle yaz aylarında turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği Düden Şelalesi’nde yapılan çalışmayı güvenlik yönünden önemsediklerini belirten yetkililer, ziyaretçilerin şelaleyi daha rahat gezebileceğini, bariyerler önünde daha güvenli bir şekilde fotoğraf çektirebileceğini dile getirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Düden Şelalesi’nde ziyaretçilerin güvenliği için bariyer çalışması yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Düden Şelalesi’nde ziyaretçilerin güvenliği için bariyer çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında suyun debi ve kuvvetinin yüksek olduğu yerler demir bariyerlerle çevrildi.

Antalya’nın doğa harikalarından biri olan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ANSET şirketi tarafından işletilen Düden Şelalesi'nde suyun debi ve kuvveti nedeniyle can güvenliği açısında risk içeren alanlar demir bariyerler ile çevrelendi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmada yaklaşık 300 metre uzunluğunda bir alana bariyer konuldu. 

ZİYARETÇİLER DAHA RAHAT GEZEBİLECEK

Özellikle yaz aylarında turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği Düden Şelalesi’nde yapılan çalışmayı güvenlik yönünden önemsediklerini belirten yetkililer, ziyaretçilerin şelaleyi daha rahat gezebileceğini, bariyerler önünde daha güvenli bir şekilde fotoğraf çektirebileceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.