Düdenbaşı’na Doğal Gaz Müjdesi

Gündem 26.04.2021 - 19:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1940+ kez okundu.
 

Düdenbaşı’na Doğal Gaz Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’ne doğal gaz getirilmesi sözünü tuttu. Gaz dağıtım şirketi, bu yıl mahalleye doğal gazı getirecek.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’ne doğal gaz getirilmesi sözünü tuttu. Gaz dağıtım şirketi, bu yıl mahalleye doğal gazı getirecek. Antalya’da, konutlarda ilk doğal gazın kullanıldığı merkez ilçe olan Kepez’de, bugüne kadar 28 mahalleye doğal gaz şebekesi ulaştırıldı. Belediye ve gaz dağıtım şirketi işbirliğiyle ilçede 104 bin konutun kapısına kadar gaz getirildi. İlçede imara uygun yapılaşması tamamlanan mahallelere, doğal gaz yatırımı bu yıl da devam edecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesindeki mahallelere yapılacak doğal gaz yatırımlarının planlanması amacıyla gaz dağıtım şirketi Enerya yöneticileriyle geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaptı. Toplantıda, bu yıl doğal gaz yatırımının yapılacağı mahalleler belirlendi. Doğal gaz ağının 2021’de ulaşacağı mahallelerden bir tanesi de Düdenbaşı olacak. Komşu mahalleler gazlandı   Düdenbaşı ile komşu olan Teomanpaşa Mahallesi ise talep ettiği doğal gaza geçtiğimiz yıl kavuşmuştu. Mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarının çözülmesiyle gecekonduların yerine imara uygun yapıların inşa edildiği mahallede, modern şehircilik hizmetleri olan kanalizasyon, doğal gaz, elektrik ve internet alt yapı çalışmaları geçtiğimiz yıl tamamlandı. Kepez Belediyesi,  mahallenin alt yapı kazı çalışmalarıyla bozulan yollarını sıcak asfaltla kapladı. Bölgedeki kaldırımların yapımında ise sona gelindi. Şehircilik hizmetleri, belediye ve kamu yatırımlarıyla Teomanpaşa Mahallesi, modern bir kent kimliğini kavuşturuldu.  Teomanpaşa’nın ardından şehirleşme hamlesi komşu mahalle Düdenbaşı’nda başladı. Elektrik iletim hatları ile internet sağlayıcısı fiberoptik kabloların yer altına alındığı mahalleye, doğal gaz da geliyor. Teomanpaşa’ya modern kent kimliği Teomanpaşa Mahallesi’nde, devam eden parke kaldırım çalışmalarını denetleyen Başkan Hakan Tütüncü, Düdenbaşı’na doğal gaz müjdesi verdi. Teomanpaşa Mahallesi’ne, 2020’de doğal gaz getirilmesi sözü verdiğini aktaran Başkan Tütüncü, “Mahallemize doğal gaz getirilmesini sağladık. Sokakların asfaltlarını yaptık. Alt yapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi de kaldırımları yapıyoruz.  Teomanpaşa Mahallemiz, güzel bir kent kimliğine kavuştu.” açıklamasını yaptı. Şehirleşme sırası Düdenbaşı’nda Düdenbaşı Mahallesi’nin de modern şehircilik hizmetleriyle buluşmaya başladığını aktaran Tütüncü, konuşmasında şunları kaydetti: “Mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarını çözerek, bölgede gecekonduların yerine imara uygun konutların yapımının önünü açtık. İmara uygun yapılaşmanın büyük oranda tamamlandığı mahallemize, doğal gaz getireceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tuttuk. Gaz dağıtım şirketi Enerya bu yıl içerisinde Düdenbaşı Mahallemizde doğal gaz alt yapı çalışmalarına başlayacak. Alt yapıdan sonra sokakların asfaltını ve kaldırımını yenilerek, Düdenbaşı Mahallemize de modern bir kent kimliği kazandırmış olacağız. Biz çalıştıkça mahallelerimiz, Kepez’imiz kazanıyor.”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’ne doğal gaz getirilmesi sözünü tuttu. Gaz dağıtım şirketi, bu yıl mahalleye doğal gazı getirecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’ne doğal gaz getirilmesi sözünü tuttu. Gaz dağıtım şirketi, bu yıl mahalleye doğal gazı getirecek.

Antalya’da, konutlarda ilk doğal gazın kullanıldığı merkez ilçe olan Kepez’de, bugüne kadar 28 mahalleye doğal gaz şebekesi ulaştırıldı. Belediye ve gaz dağıtım şirketi işbirliğiyle ilçede 104 bin konutun kapısına kadar gaz getirildi. İlçede imara uygun yapılaşması tamamlanan mahallelere, doğal gaz yatırımı bu yıl da devam edecek.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesindeki mahallelere yapılacak doğal gaz yatırımlarının planlanması amacıyla gaz dağıtım şirketi Enerya yöneticileriyle geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaptı. Toplantıda, bu yıl doğal gaz yatırımının yapılacağı mahalleler belirlendi. Doğal gaz ağının 2021’de ulaşacağı mahallelerden bir tanesi de Düdenbaşı olacak.

Komşu mahalleler gazlandı  
Düdenbaşı ile komşu olan Teomanpaşa Mahallesi ise talep ettiği doğal gaza geçtiğimiz yıl kavuşmuştu. Mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarının çözülmesiyle gecekonduların yerine imara uygun yapıların inşa edildiği mahallede, modern şehircilik hizmetleri olan kanalizasyon, doğal gaz, elektrik ve internet alt yapı çalışmaları geçtiğimiz yıl tamamlandı. Kepez Belediyesi,  mahallenin alt yapı kazı çalışmalarıyla bozulan yollarını sıcak asfaltla kapladı. Bölgedeki kaldırımların yapımında ise sona gelindi. Şehircilik hizmetleri, belediye ve kamu yatırımlarıyla Teomanpaşa Mahallesi, modern bir kent kimliğini kavuşturuldu. 
Teomanpaşa’nın ardından şehirleşme hamlesi komşu mahalle Düdenbaşı’nda başladı. Elektrik iletim hatları ile internet sağlayıcısı fiberoptik kabloların yer altına alındığı mahalleye, doğal gaz da geliyor.

Teomanpaşa’ya modern kent kimliği
Teomanpaşa Mahallesi’nde, devam eden parke kaldırım çalışmalarını denetleyen Başkan Hakan Tütüncü, Düdenbaşı’na doğal gaz müjdesi verdi.
Teomanpaşa Mahallesi’ne, 2020’de doğal gaz getirilmesi sözü verdiğini aktaran Başkan Tütüncü, “Mahallemize doğal gaz getirilmesini sağladık. Sokakların asfaltlarını yaptık. Alt yapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi de kaldırımları yapıyoruz.  Teomanpaşa Mahallemiz, güzel bir kent kimliğine kavuştu.” açıklamasını yaptı.

Şehirleşme sırası Düdenbaşı’nda
Düdenbaşı Mahallesi’nin de modern şehircilik hizmetleriyle buluşmaya başladığını aktaran Tütüncü, konuşmasında şunları kaydetti: “Mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarını çözerek, bölgede gecekonduların yerine imara uygun konutların yapımının önünü açtık. İmara uygun yapılaşmanın büyük oranda tamamlandığı mahallemize, doğal gaz getireceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tuttuk. Gaz dağıtım şirketi Enerya bu yıl içerisinde Düdenbaşı Mahallemizde doğal gaz alt yapı çalışmalarına başlayacak. Alt yapıdan sonra sokakların asfaltını ve kaldırımını yenilerek, Düdenbaşı Mahallemize de modern bir kent kimliği kazandırmış olacağız. Biz çalıştıkça mahallelerimiz, Kepez’imiz kazanıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.