Dülgeroğlu Esnafları Gezmeye Devam Ediyor

Politika 21.03.2019 - 19:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2261+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu Esnafları Gezmeye Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Dülgeroğlu, ilçeye prestij caddeleri kazandıracaklarını ve iş merkezleriyle ticaretin gelişmesini sağlayacaklarını ifade etti. Cumhur MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde ilçe merkezinde bulunan esnafları gezerek hayırlı işler temennisinde bulunurak, esnaflarla sohbet etti. Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, öğle saatlerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cam Piramit’te düzenlediği mitinge katılmak üzere Antalya’ya geçti. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin programının ardından tekrar Finike’ye dönen Dülgeroğlu, ayağının tozuyla çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Nail Dülgeroğlu, ev toplantıları ve özel görüşmelerle programlarını tamamladı. “Ticareti geliştireceğiz” İlçe merkezindeki esnafları gezen ve hayırlı işler temennisinde bulunan Dülgeroğlu, “Finike’mizde ticareti geliştirmek için çok sayıda projemiz var. Eğer seçimi kazanır ve Allah’ın izniyle de göreve gelirsek, iş yerlerinin daha fazla açık kalması için açma kapatma saatlerinde düzenleme yapacağız. İş merkezleri açarak vatandaşlarımıza istihdam olanağı sağlayacağız. Prestij caddeleri oluşturarak halkın bu noktalarda daha fazla vakit geçirmesini ve iş yerlerine gelişleri arttırarak ticaretin canlanmasına olanak vereceğiz. Bir başka projemiz ise her eve iş her eve aş projemiz. Bunula da Finike’de yaşayan her bireye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu. “Sen kendi köyüne önce bir çeşme yap” Finike’ye hizmet için yola çıktığını da belirten Nail Dülgeroğlu, “Hizmeti yapacak bilgi, birikim, tecrübe hepsi bende var. Arkamda da Cumhur İttifakı ve hükümet var. Bizi ve Büyükşehir Belediyesi’ni aşan hizmetleri almak için gerekirse Ankara’ya gider kapı kapı dolaşır orada kalırım. Ben böyle deyince Millet İttifakı Adayı Mustafa Geyikçi’de bende gider Ankara’da kalır, gerekirse orada uyurum demeye başladı. Ey Geyikçi, sen oraya git kapı kapı dolaş istersen de yat. Orada üzerine yorgan sererler mışıl mışıl uyursun. Ama Cumhur İttifakı’nın bir adayı olarak ben gittiğim zaman bu işleri yaparız. Devlet gücünü arkamıza aldığımız için her türlü sorunu rahatlıkla çözebiliriz. Geyikçi, daha kendi köyüne bir çeşme bile yapmamışken, proje yapacağını söylüyor. Yapamazsın bu proejeleri ey Mustafa Geyikçi, sen önce git kendi köyüne bir çeşme yap” dedi.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Dülgeroğlu, ilçeye prestij caddeleri kazandıracaklarını ve iş merkezleriyle ticaretin gelişmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Cumhur MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde ilçe merkezinde bulunan esnafları gezerek hayırlı işler temennisinde bulunurak, esnaflarla sohbet etti. Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, öğle saatlerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cam Piramit’te düzenlediği mitinge katılmak üzere Antalya’ya geçti. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin programının ardından tekrar Finike’ye dönen Dülgeroğlu, ayağının tozuyla çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Nail Dülgeroğlu, ev toplantıları ve özel görüşmelerle programlarını tamamladı.

“Ticareti geliştireceğiz”

İlçe merkezindeki esnafları gezen ve hayırlı işler temennisinde bulunan Dülgeroğlu, “Finike’mizde ticareti geliştirmek için çok sayıda projemiz var. Eğer seçimi kazanır ve Allah’ın izniyle de göreve gelirsek, iş yerlerinin daha fazla açık kalması için açma kapatma saatlerinde düzenleme yapacağız. İş merkezleri açarak vatandaşlarımıza istihdam olanağı sağlayacağız. Prestij caddeleri oluşturarak halkın bu noktalarda daha fazla vakit geçirmesini ve iş yerlerine gelişleri arttırarak ticaretin canlanmasına olanak vereceğiz. Bir başka projemiz ise her eve iş her eve aş projemiz. Bunula da Finike’de yaşayan her bireye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“Sen kendi köyüne önce bir çeşme yap”

Finike’ye hizmet için yola çıktığını da belirten Nail Dülgeroğlu, “Hizmeti yapacak bilgi, birikim, tecrübe hepsi bende var. Arkamda da Cumhur İttifakı ve hükümet var. Bizi ve Büyükşehir Belediyesi’ni aşan hizmetleri almak için gerekirse Ankara’ya gider kapı kapı dolaşır orada kalırım. Ben böyle deyince Millet İttifakı Adayı Mustafa Geyikçi’de bende gider Ankara’da kalır, gerekirse orada uyurum demeye başladı. Ey Geyikçi, sen oraya git kapı kapı dolaş istersen de yat. Orada üzerine yorgan sererler mışıl mışıl uyursun. Ama Cumhur İttifakı’nın bir adayı olarak ben gittiğim zaman bu işleri yaparız. Devlet gücünü arkamıza aldığımız için her türlü sorunu rahatlıkla çözebiliriz. Geyikçi, daha kendi köyüne bir çeşme bile yapmamışken, proje yapacağını söylüyor. Yapamazsın bu proejeleri ey Mustafa Geyikçi, sen önce git kendi köyüne bir çeşme yap” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.