Dülgeroğlu’ndan Açılışa Davet

Politika 21.02.2019 - 21:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1973+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu’ndan Açılışa Davet

Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, 23 Şubat Cumartesi günü 15.00’da yapılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına tüm Finikeli hemşehrilerini davet etti.
MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, 23 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da Eski Mahalle PTT Caddesi üzerinde yer alan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek. Açılışa MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu ile birlikte MHP ve Cumhur İttifak ortağı AK Parti’den çok sayıda yetkili ve vatandaşların katılması bekleniyor. Açılışta ayrıca, Alanya Belediyesi Mehteran Takımı da gösteri yapacak. Cumartesi günü saat 15.00’da Seçim Koordinasyon Merkezleri’ni açacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, “Cumartesi günü Merkez Seçim Ofisi’mizin açılışını yaparak daha güçlü bir şekilde seçim çalışmalarımızın startını vereceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi değerli hemşehrilerimizin bizleri açılış günümüzde de yalnız bırakmayarak gücümüze güç katacaklarına inancım sonsuzdur. En büyük gücümüz vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve bizlere olan güvenleridir. Finike’de 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı olarak açık ara farkla seçimleri kazanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hemşehrilerimizle el ele vererek Finike’mizi şaha kaldıracağız ve Finikemizi hak ettiği yerlere getireceğiz” dedi
Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, 23 Şubat Cumartesi günü 15.00’da yapılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına tüm Finikeli hemşehrilerini davet etti.

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, 23 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da Eski Mahalle PTT Caddesi üzerinde yer alan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek. Açılışa MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu ile birlikte MHP ve Cumhur İttifak ortağı AK Parti’den çok sayıda yetkili ve vatandaşların katılması bekleniyor. Açılışta ayrıca, Alanya Belediyesi Mehteran Takımı da gösteri yapacak.

Cumartesi günü saat 15.00’da Seçim Koordinasyon Merkezleri’ni açacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, “Cumartesi günü Merkez Seçim Ofisi’mizin açılışını yaparak daha güçlü bir şekilde seçim çalışmalarımızın startını vereceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi değerli hemşehrilerimizin bizleri açılış günümüzde de yalnız bırakmayarak gücümüze güç katacaklarına inancım sonsuzdur. En büyük gücümüz vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve bizlere olan güvenleridir. Finike’de 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı olarak açık ara farkla seçimleri kazanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hemşehrilerimizle el ele vererek Finike’mizi şaha kaldıracağız ve Finikemizi hak ettiği yerlere getireceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.