Dülgeroğlu’ndan Karşıyaka Mahallesi’ne Çıkarma

Politika 16.03.2019 - 20:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3005+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu’ndan Karşıyaka Mahallesi’ne Çıkarma

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Millet İttifakı Adayı Mustafa Geyikçi’nin ‘Karşıyaka Mahallesi’nde tapuları dağıtmadı’ suçlaması üzerine Karşıyaka Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Dülgeroğlu, “Mustafa Geyikçi tapu sorunları çözülmedi demiş. Senin bu lafına kargalar bile güler. Yüreğin yetiyorsa gel benim kurduğum Karşıyaka Mahallesi’ndeki hemşerilerime sor bakalım, kaç adet tapu dağıtmışım” dedi. Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Finike’nin mahalle muhtarları ve muhtar adaylarıyla bir araya gelen Nail Dülgeroğlu, her muhtar adayına eşit davrandığını belirtti. Dülgeroğlu, “Bu bir demokrasi yarışıdır. Muhtarlık kolay iş değildir. Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra Finike’yi hep birlikte yöneteceğiz. Belirli aralıklarla biraraya gelerek, mahallelerimiz adına yapılması gerekenleri sizlerle beraber karar alarak yapacağız. Paylaşımcı ve katılımcı belediye örneğini sergileyip, ben yaptım oldu mantığından uzak bir anlayışla biz yaptık diyeceğiz” şeklinde konuştu. “Yeni bir mahalle kurduk” Seçim çalışmaları kapsamında kendi döneminde kurduğu Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Dülgeroğlu, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Burada yaptığı konuşmada bu mahallenin tapusunu hazineden alarak vatandaşlara dağıttığını belirten Dülgeroğlu, “Bize müraacat eden 335 kişiyi hiç elemeden noter huzurunda kuraya tabi tuttuk. Netice itibariyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yaptık” dedi. “Ben buna çok gülüyorum” MHP Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, “Mustafa Geyikçi geçen gün yaptığı konuşmada sizlere tapuları vermediğimi söylemiş. Tapu sorunları çözülmedi, bazı arkadaşlar bazı yerlerde yuvarlak kağıtlar dağıttı demiş. Emekli tapu müdürü bunların boş kağıt mı, tapu mu olduğunu çok iyi biliyor. Aslında Geyikçi’nin kendisi de çok iyi biliyor ama demogoji yapıyor. Çok öğrenmek istiyorsa ve bu mahallenin yolunu biliyorsa gelsin, buradaki hemşerilerime sorsun, tapu sorunu var mı yok mu öğrensin” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Millet İttifakı Adayı Mustafa Geyikçi’nin ‘Karşıyaka Mahallesi’nde tapuları dağıtmadı’ suçlaması üzerine Karşıyaka Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Dülgeroğlu, “Mustafa Geyikçi tapu sorunları çözülmedi demiş. Senin bu lafına kargalar bile güler. Yüreğin yetiyorsa gel benim kurduğum Karşıyaka Mahallesi’ndeki hemşerilerime sor bakalım, kaç adet tapu dağıtmışım” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Finike’nin mahalle muhtarları ve muhtar adaylarıyla bir araya gelen Nail Dülgeroğlu, her muhtar adayına eşit davrandığını belirtti. Dülgeroğlu, “Bu bir demokrasi yarışıdır. Muhtarlık kolay iş değildir. Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra Finike’yi hep birlikte yöneteceğiz. Belirli aralıklarla biraraya gelerek, mahallelerimiz adına yapılması gerekenleri sizlerle beraber karar alarak yapacağız. Paylaşımcı ve katılımcı belediye örneğini sergileyip, ben yaptım oldu mantığından uzak bir anlayışla biz yaptık diyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Yeni bir mahalle kurduk”

Seçim çalışmaları kapsamında kendi döneminde kurduğu Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Dülgeroğlu, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Burada yaptığı konuşmada bu mahallenin tapusunu hazineden alarak vatandaşlara dağıttığını belirten Dülgeroğlu, “Bize müraacat eden 335 kişiyi hiç elemeden noter huzurunda kuraya tabi tuttuk. Netice itibariyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yaptık” dedi.

“Ben buna çok gülüyorum”

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, “Mustafa Geyikçi geçen gün yaptığı konuşmada sizlere tapuları vermediğimi söylemiş. Tapu sorunları çözülmedi, bazı arkadaşlar bazı yerlerde yuvarlak kağıtlar dağıttı demiş. Emekli tapu müdürü bunların boş kağıt mı, tapu mu olduğunu çok iyi biliyor. Aslında Geyikçi’nin kendisi de çok iyi biliyor ama demogoji yapıyor. Çok öğrenmek istiyorsa ve bu mahallenin yolunu biliyorsa gelsin, buradaki hemşerilerime sorsun, tapu sorunu var mı yok mu öğrensin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.