Dünya Şampiyonu Semih Saygıner ÖzdilekPark Antalya’ da

Asayiş 29.04.2019 - 20:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2934+ kez okundu.
 

Dünya Şampiyonu Semih Saygıner ÖzdilekPark Antalya’ da

ÖzdilekPark Antalya sayısız şampiyonluklar ve ödüllerle başarısını sınırların ötesine taşıyan dünyaca ünlü Bilardo Şampiyonu Semin Saygıner’ i sevenleriyle buluşturdu.
28 Nisan saat 18:00’ de AVM içerisinde düzenlenen etkinlikte, Semih Saygıner sergilediği bilardo performansıyla kendisini izlemeye gelenleri hayran bıraktı. Performansı sırasında seyirciler arasından seçtiği misafirlerle de bilardo oynayan Semih Saygıner, katılımcılara ÖzdilekPark Antalya AVM içerisinde bulunan Game Machine Bowling salonunda bilardo oyunu hediye etti. Performansı sonrasında sevenleriyle bol bol fotoğraf çekinen ve imzalı kartlarını dağıtan ünlü bilardo oyuncusu daha sonra AVM’ den ayrıldı. ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.
ÖzdilekPark Antalya sayısız şampiyonluklar ve ödüllerle başarısını sınırların ötesine taşıyan dünyaca ünlü Bilardo Şampiyonu Semin Saygıner’ i sevenleriyle buluşturdu.

28 Nisan saat 18:00’ de AVM içerisinde düzenlenen etkinlikte, Semih Saygıner sergilediği bilardo performansıyla kendisini izlemeye gelenleri hayran bıraktı. Performansı sırasında seyirciler arasından seçtiği misafirlerle de bilardo oynayan Semih Saygıner, katılımcılara ÖzdilekPark Antalya AVM içerisinde bulunan Game Machine Bowling salonunda bilardo oyunu hediye etti. Performansı sonrasında sevenleriyle bol bol fotoğraf çekinen ve imzalı kartlarını dağıtan ünlü bilardo oyuncusu daha sonra AVM’ den ayrıldı.

ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.