Dünyaca Ünlü Operetlerden Keyifli Seçkiler Antalya DOB Sahnesinde

Kültür-Sanat 18.12.2021 - 12:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2668+ kez okundu.
 

Dünyaca Ünlü Operetlerden Keyifli Seçkiler Antalya DOB Sahnesinde

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Operetlerden Seçkiler” konserini sanatseverlerle tekrar buluşturmaya hazırlanıyor.
Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Operetlerden Seçkiler” konserini sanatseverlerle tekrar buluşturmaya hazırlanıyor. 21 Aralık Salı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesinde gerçekleştirilecek olan konserde zengin bir repertuvar sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Atay Ergezen tarafından sahneye koyulan ve eserlere mizansenlerin de eşlik ettiği konserde sahne düzenleme Özlem Tekinay, sahne tasarımı Cüneyt Şencan ve ışık tasarımı Mustafa Eski tarafından hazırlandı. Sevilen ve en bilinen operetlerin parıltılı aryaları ve ansamblarını piyanist Metin Kiper eşliğinde solist sanatçılar soprano Arzu Aydoğdumu, Zişan Damcıoğlu, Serap Demirhan Işık, Meriç Karataş, Esra Serbest ve Gizem Şener, tenor Koray Damcıoğlu, Baha İşler, Fatih Şanal, Göksay Yaran ve Erdi Can Aybaş, bariton Ümit Burak Tekinay seslendirecek.
Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Operetlerden Seçkiler” konserini sanatseverlerle tekrar buluşturmaya hazırlanıyor.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Operetlerden Seçkiler” konserini sanatseverlerle tekrar buluşturmaya hazırlanıyor. 21 Aralık Salı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesinde gerçekleştirilecek olan konserde zengin bir repertuvar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Atay Ergezen tarafından sahneye koyulan ve eserlere mizansenlerin de eşlik ettiği konserde sahne düzenleme Özlem Tekinay, sahne tasarımı Cüneyt Şencan ve ışık tasarımı Mustafa Eski tarafından hazırlandı. Sevilen ve en bilinen operetlerin parıltılı aryaları ve ansamblarını piyanist Metin Kiper eşliğinde solist sanatçılar soprano Arzu Aydoğdumu, Zişan Damcıoğlu, Serap Demirhan Işık, Meriç Karataş, Esra Serbest ve Gizem Şener, tenor Koray Damcıoğlu, Baha İşler, Fatih Şanal, Göksay Yaran ve Erdi Can Aybaş, bariton Ümit Burak Tekinay seslendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.