Düzen’den Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Politika 24.07.2020 - 23:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1712+ kez okundu.
 

Düzen’den Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Düzen mesajında şunları kaydetti: “Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Bu anlamda 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması, ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak her yıl 24 Temmuzda kutlanmaktadır. Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Artık her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Gücün değil doğrunun, çoğunluğun değil eşitliğin, yandaşlığın değil gerçeğin sesi olan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik eder, özgürlükler dilerim”
Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Düzen mesajında şunları kaydetti: “Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Bu anlamda 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması, ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak her yıl 24 Temmuzda kutlanmaktadır. Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Artık her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Gücün değil doğrunun, çoğunluğun değil eşitliğin, yandaşlığın değil gerçeğin sesi olan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik eder, özgürlükler dilerim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.