Düzen’den Kurban Bayramı Mesajı

Politika 18.07.2021 - 19:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2366+ kez okundu.
 

Düzen’den Kurban Bayramı Mesajı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Düzen, “bayramların güzelliklerin paylaşılmasına vesile olduğunu belirterek, "Kurban Bayramı'nın adaletin, hoşgörünün ve sağduyunun hâkim olduğu bir iklime vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Düzen, şunları kaydetti: "Biliyoruz ki kurban, Cenabı Hakk’a ubudiyet ve teslimiyet ile birlikte bütün mahlûkata şefkat ve merhametin simgesidir. Kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma ve yakınlaşma günü olan Kurban Bayramı'nın birbirimizi daha iyi anlamamız, farklılıklarımıza anlayışla yaklaşmamız, birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirerek sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulmamız yanında adaletin, hoşgörünün ve sağduyunun hâkim olduğu bir iklime vesile olmasını temenni ediyorum. Hep beraber idrak edeceğimiz bu mübarek bayram günlerinin ülkemizin her bir ferdi ile birlikte tüm İslam âlemine ve insanlığa sağlık, huzur, barış ve hayır getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyor sizlerin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Unutmamalıyız ki bayramlar, güzelliklerin paylaşılmasına vesiledir. Sevgimizi, saygımızı ve muhabbetimizi paylaşmak temennisiyle Kurban Bayramı'nızı tekrar tebrik ediyorum."
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Düzen, “bayramların güzelliklerin paylaşılmasına vesile olduğunu belirterek, "Kurban Bayramı'nın adaletin, hoşgörünün ve sağduyunun hâkim olduğu bir iklime vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Düzen, şunları kaydetti:

"Biliyoruz ki kurban, Cenabı Hakk’a ubudiyet ve teslimiyet ile birlikte bütün mahlûkata şefkat ve merhametin simgesidir. Kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma ve yakınlaşma günü olan Kurban Bayramı'nın birbirimizi daha iyi anlamamız, farklılıklarımıza anlayışla yaklaşmamız, birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirerek sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulmamız yanında adaletin, hoşgörünün ve sağduyunun hâkim olduğu bir iklime vesile olmasını temenni ediyorum.

Hep beraber idrak edeceğimiz bu mübarek bayram günlerinin ülkemizin her bir ferdi ile birlikte tüm İslam âlemine ve insanlığa sağlık, huzur, barış ve hayır getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyor sizlerin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Unutmamalıyız ki bayramlar, güzelliklerin paylaşılmasına vesiledir. Sevgimizi, saygımızı ve muhabbetimizi paylaşmak temennisiyle Kurban Bayramı'nızı tekrar tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.