E-Spor Tutkunları Kepez’de Buluşuyor

Spor 15.03.2022 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2832+ kez okundu.
 

E-Spor Tutkunları Kepez’de Buluşuyor

Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.
Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Antalya E-SPOR FEST’te, ziyaretçilere Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli deneyimler ücretsiz sağlanacak. Kepez Belediyesi’nin himayesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve ÜniAk Antalya işbirliğiyle Antalya E-SPORFEST düzenleniyor. Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Festivalde, E-Spor tutkunları bir çok ünlü oyunu oynama imkanı bulacak.  Antalya E-SPORFEST’te, Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli deneyim alanları yer alacak. Üniversiteli ve lisesi gençlerin ağırlıklı olarak ilgi göstermesi beklenen festival, 11.00 ile 19.00 saatleri arasında çekilişler, sürpriz hediyelerle oyun severleri buluşturacak. Etkinlik, ücretsiz gerçekleştirilecek.
Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Antalya E-SPOR FEST’te, ziyaretçilere Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli deneyimler ücretsiz sağlanacak.

Kepez Belediyesi’nin himayesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve ÜniAk Antalya işbirliğiyle Antalya E-SPORFEST düzenleniyor. Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Festivalde, E-Spor tutkunları bir çok ünlü oyunu oynama imkanı bulacak.  Antalya E-SPORFEST’te, Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli deneyim alanları yer alacak. Üniversiteli ve lisesi gençlerin ağırlıklı olarak ilgi göstermesi beklenen festival, 11.00 ile 19.00 saatleri arasında çekilişler, sürpriz hediyelerle oyun severleri buluşturacak. Etkinlik, ücretsiz gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.