Eczacılar Eczanelerinde Antiseptik Üretebilecektir

Sağlık 18.03.2020 - 21:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2396+ kez okundu.
 

Eczacılar Eczanelerinde Antiseptik Üretebilecektir

Sağlık Bakanlığı’nın aldığı olağanüstü önlemler sayesinde ülkemizin pandemi ile mücadelede son derece başarılı olacağına inanıyoruz.            COVİD-19 İLE MÜCADELEDE BİZ ECZACILAR EN ÖN SAFTA YERİMİZİ ALDIK. Kronik hastaların ilaçlarının doğrudan eczanede reçete edilmek suretiyle temin edilmesi de dâhil her türlü hizmet eczacılar tarafından kesintisiz olarak halkımıza sunulmaktadır. Covid-19 ‘dan korunmanın en etkili yöntemleri ; öncelikle panik yapmamak , sık sık ellerimizi yıkamak, gerektiğinde dezenfekte etmek ve en önemlisi mümkün olduğunca evde kalmak , dışarı çıktığımızda ise diğer insanlarla 1,5 metre  güvenli mesafeyi korumaktır. Bu kapsamda Eczacı Gelişim Kooperatifi olarak bugün İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvurarak eczanelerde güvenli mesafe uygulaması kuralı ve eczanede aynı anda 3 ‘den fazla hastanın bulunmaması uygulamalarının hayata geçirilmesini talep ettik. Bunun sonucunda nöbetçi eczane sayısının artırılması gerekiyorsa bunun da yapılmasını talebimize ekledik. Bugün Bakanlığın aldığı karar doğrultusunda artık eczacılar eczanelerinde antiseptik üretebilecektir. Böylece halkımız en uygun fiyatla en doğru ürüne ulaşabilecektir. COVİD-19 MÜCADELESİNDE ECZACI VE ECZANE ÇALIŞANLARI KORUNMALI, ECZANELER HASTALARIMIZ İÇİN EN GÜVENLİ HALE GETİRİLMELİDİR.

Sağlık Bakanlığı’nın aldığı olağanüstü önlemler sayesinde ülkemizin pandemi ile mücadelede son derece başarılı olacağına inanıyoruz.           

COVİD-19 İLE MÜCADELEDE BİZ ECZACILAR EN ÖN SAFTA YERİMİZİ ALDIK.

Kronik hastaların ilaçlarının doğrudan eczanede reçete edilmek suretiyle temin edilmesi de dâhil her türlü hizmet eczacılar tarafından kesintisiz olarak halkımıza sunulmaktadır.

Covid-19 ‘dan korunmanın en etkili yöntemleri ; öncelikle panik yapmamak , sık sık ellerimizi yıkamak, gerektiğinde dezenfekte etmek ve en önemlisi mümkün olduğunca evde kalmak , dışarı çıktığımızda ise diğer insanlarla 1,5 metre  güvenli mesafeyi korumaktır.

Bu kapsamda Eczacı Gelişim Kooperatifi olarak bugün İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvurarak eczanelerde güvenli mesafe uygulaması kuralı ve eczanede aynı anda 3 ‘den fazla hastanın bulunmaması uygulamalarının hayata geçirilmesini talep ettik. Bunun sonucunda nöbetçi eczane sayısının artırılması gerekiyorsa bunun da yapılmasını talebimize ekledik.

Bugün Bakanlığın aldığı karar doğrultusunda artık eczacılar eczanelerinde antiseptik üretebilecektir. Böylece halkımız en uygun fiyatla en doğru ürüne ulaşabilecektir.

COVİD-19 MÜCADELESİNDE ECZACI VE ECZANE ÇALIŞANLARI KORUNMALI, ECZANELER HASTALARIMIZ İÇİN EN GÜVENLİ HALE GETİRİLMELİDİR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.