Efsane Emniyet Müdür’ü Sivas Gürün’den Aday

Politika 07.01.2019 - 22:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1991+ kez okundu.
 

Efsane Emniyet Müdür’ü Sivas Gürün’den Aday

Efsane Emniyet Müdürü ve Antalya Üniversitesi Rektör Danışmanı Feyzullah Arslan, memleketi Sivas’ın Gürün İlçesi’ne Ak Parti’den belediye başkan adayı gösterildi.
Antalya Üniversitesi Rektör Danışmanı Feyzullah Arslan Sivas Gürün Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Kesinlikle haktan, halden ve hakikatten anlayan, doğruyu gören ve uygulayan, herkesin sesine kulak veren ve de her kesimin Başkanı olacağıma söz veriyorum. Hiç birimiz hepimiz kadar akıllı, Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz inancım ve gerçeğinden hareketle ortak akıl ve Ortak Gücü kullanacağıma söz veriyorum. Makamdan hava alan değil, makama güç veren, Yük olmaya değil, Yük almaya çalışacağıma söz veriyorum. Selam sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi Feyzullah Arslan Kimdir? 1956 Yılında Sivas ili Gürün ilçesinde doğdu. İlkokulu Gürün, Ortaokulu Ankara'da bitirdi.1973 yılında Ankara Polis Kolejinden,1976 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Meslek hayatına Komiser Yardımcısı olarak Çanakkale’de başladı ve sırasıyla Ankara, Şanlıurfa, Aksaray, Muğla, Fethiye ve İstanbul da çeşitli rütbelerde görev yaptı.1995 Yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek İkmal Bakım Daire Başkanlığı, Polis Başmüfettişliği, APK Uzmanlığı, Arşiv ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve ayrıca Polis Bakım ve Yardım Sandığı Başkanlığı görevlerinde bulundu. Daha sonra 1998 yılında Elazığ, 2001 yılında Kocaeli, 2004 yılında Gaziantep, 2006 yılında Antalya il Emniyet Müdürlüğü yaptı. 2001 tarihinde Emniyet Genel Müdür Yardımcısı iken aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcülüğü görevini de üstlendi. Meslek hayatına başladıktan sonra eğitimine devam ederek Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü, Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Ayrıca Gazi Üniversitesi İdari Bilimler, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitülerinde yüksek lisans eğitimlerini tamamladı. Ayrıca Avukatlık ve Noterlik ruhsatı bulunmaktadır. Halen Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevlerini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Efsane Emniyet Müdürü ve Antalya Üniversitesi Rektör Danışmanı Feyzullah Arslan, memleketi Sivas’ın Gürün İlçesi’ne Ak Parti’den belediye başkan adayı gösterildi.

Antalya Üniversitesi Rektör Danışmanı Feyzullah Arslan Sivas Gürün Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Kesinlikle haktan, halden ve hakikatten anlayan, doğruyu gören ve uygulayan, herkesin sesine kulak veren ve de her kesimin Başkanı olacağıma söz veriyorum.

Hiç birimiz hepimiz kadar akıllı, Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz inancım ve gerçeğinden hareketle ortak akıl ve Ortak Gücü kullanacağıma söz veriyorum. Makamdan hava alan değil, makama güç veren, Yük olmaya değil, Yük almaya çalışacağıma söz veriyorum. Selam sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi

Feyzullah Arslan Kimdir?

1956 Yılında Sivas ili Gürün ilçesinde doğdu. İlkokulu Gürün, Ortaokulu Ankara'da bitirdi.1973 yılında Ankara Polis Kolejinden,1976 yılında Polis Akademisinden mezun oldu.

Meslek hayatına Komiser Yardımcısı olarak Çanakkale’de başladı ve sırasıyla Ankara, Şanlıurfa, Aksaray, Muğla, Fethiye ve İstanbul da çeşitli rütbelerde görev yaptı.1995 Yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek İkmal Bakım Daire Başkanlığı, Polis Başmüfettişliği, APK Uzmanlığı, Arşiv ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve ayrıca Polis Bakım ve Yardım Sandığı Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Daha sonra 1998 yılında Elazığ, 2001 yılında Kocaeli, 2004 yılında Gaziantep, 2006 yılında Antalya il Emniyet Müdürlüğü yaptı. 2001 tarihinde Emniyet Genel Müdür Yardımcısı iken aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcülüğü görevini de üstlendi.

Meslek hayatına başladıktan sonra eğitimine devam ederek Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü, Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Ayrıca Gazi Üniversitesi İdari Bilimler, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitülerinde yüksek lisans eğitimlerini tamamladı. Ayrıca Avukatlık ve Noterlik ruhsatı bulunmaktadır. Halen Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevlerini yürütmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.